Terug
/static/uploads/pictures/normal/prins-opgroeibox-vitalcare-protection-kitten.jpg

Prins Opgroeibox VitalCare Protection Kitten

EAN: 8713595590888

Leuke, lekkere en leerzame opgroeibox voor kittens


Laat je kitten gezond opgroeien met de Prins Opgroeibox VitalCare Protection! Verras jezelf of iemand anders met deze leuke, lekkere en leerzame opgroeibox voor kittens. De opgroeibox bevat onder andere een zak Prins VitalCare Protection Kitten, een maatbeker, Play & Care beloningscrème, het handige happy kitten boekje én je kunt de box omtoveren in een prachtig kittenhuisje!

Wat zit er in de Prins Kitten opgroeibox?

VitalCare Protection Kitten

Prins VitalCare Protection Kitten is een voeding speciaal voor kittens vanaf een leeftijd van 4 weken. Deze voeding bevat alle voedingsstoffen die nodig zijn voor een goede en gelijkmatige opgroei en bevat extra lysine ter ondersteuning van de weerstand. De voeding is verrijkt met kruidenextracten & Schüssler celmineralen voor de juiste ondersteuning van jouw kat, is rijk aan kip en bevat hoogwaardige voedingsvezels die bijdragen aan een gezonde darmflora.

Prins happy kitten boekje

Hoera, een kitten! Dit boekje is opgezet vanuit de verschillende ontwikkelfasen en staat boordevol informatie en tips die je kunt gebruiken als handig hulpje tijdens het eerste levensjaar van je kat. Sla iedere week een pagina om zodat je de ontwikkeling van je kitten kunt volgen, of lees alles in één keer.

Momentkaartjes

Leg alle speciale momenten van je kitten vast met onze leuke momentkaartjes.

Kittenhuisje

Tover de opgroeibox in een handomdraai om in een kittenhuisje. De perfecte speel- en rustplek voor je kitten. Bekijk hier hoe je het kittenhuisje in elkaar zet!

heart

We helpen je graag!

Je kunt ons Prins CareTeam altijd raadplegen voor een deskundig advies. Dat doen we helemaal gratis.

Neem contact op

Beoordelingen

Er zijn voor dit product nog geen beoordelingen.