Terug
/static/uploads/pictures/normal/giftbox-prins-vitalcare-adult-fit.jpg

Giftbox VitalCare Adult Fit

Goed gevulde giftbox met leuk boekje en lekkere voedingen voor je kat


Cadeau voor een happy kat!

Handige dingen om te weten
Krokante brokjes om te eten
Een maatbeker om te vullen
En vlees om van te smullen!

Met dit goed gevulde cadeaupakket van Prins geef je jouw kat of die van iemand anders een vliegende start met een 100% natuurlijke proeverij. Compleet met een leuk boekje over katten, een kleinverpakking VitalCare brokvoeding met een handige maatbeker erbij en een lekkere beloningscreme voor katten. En met de doos kun je ook nog eens lekker spelen!

Inhoud van het cadeaupakket:

  • Kleinverpakking krokante VitalCare brokjes (1,5 kg)
  • Tube Play & Care Cat Salmon
  • Prins VitalCare maatbeker
  • Boekje ‘Recept voor een happy kat’
  • Informatie over de wereld van Prins

Gezonde brokjes voor je kat

VitalCare Adult Fit is een krokante voeding voor actieve volwassen katten tot ca. 7 jaar. Deze volledige voeding levert voldoende energie voor actieve katten en houdt uw kat in topconditie. VitalCare Adult Fit bevat daarnaast ingrediënten die bijdragen bij aan een glanzende vacht en helpen de urinewegen gezond te houden.

heart

We helpen je graag!

Je kunt ons Prins CareTeam altijd raadplegen voor een deskundig advies. Dat doen we helemaal gratis.

Neem contact op

Beoordelingen

Lia

27 maart 2022

In 1990 kreeg ik mijn 1ste kitten en ik ben toen al begonnen met jullie brokjes.Ik heb in tussentijd 10 jaar Maine Coons gefokt en ook de kittens gingen zodra het kon op jullie kittenbrokjes. Nu 32 jaar later geef ik mijn 3 katten nog altijd Vital Care Adult. Ik vind het een fantastische brok die ze graag eten, de poep is altijd goed en ze hebben mooie vachten. En ook onze 3 honden eten brokken van Prins. Ik en mijn katten en honden zijn dus tevreden klanten van jullie!