Terug
/static/uploads/pictures/normal/giftbox-prins-vitalcare-resist-calm.jpg

Giftbox Prins VitalCare Resist Calm

Goed gevulde giftbox met leuk boekje en lekkere voedingen voor je kat


Cadeau voor een happy kat!

Handige dingen om te weten
Krokante brokjes om te eten
Een maatbeker om te vullen
En vlees om van te smullen!

Met dit goed gevulde cadeaupakket van Prins geef je jouw kat of die van iemand anders een vliegende start met een 100% natuurlijke proeverij. Compleet met een leuk boekje over katten, een kleinverpakking VitalCare brokvoeding met een handige maatbeker erbij en een lekkere beloningscreme voor katten. En met de doos kun je ook nog eens lekker spelen!

Inhoud van het cadeaupakket:

  • Kleinverpakking krokante VitalCare brokjes (1,5 kg)
  • Tube Play & Care Cat Salmon
  • Prins VitalCare maatbeker
  • Boekje ‘Recept voor een happy kat’
  • Informatie over de wereld van Prins

Gezonde brokjes voor je kat

VitalCare Resist Calm is een krokante voeding met kruidenextracten voor gevoelige volwassen katten. Ziekte, een operatie, angst, stress en hormonale schommelingen kunnen voor een verlaagde weerstand zorgen. Deze volledige voeding met kruidenextracten ondersteunt het immuunsysteem en ondersteunt de weerstand van jouw kat.

heart

We helpen je graag!

Je kunt ons Prins CareTeam altijd raadplegen voor een deskundig advies. Dat doen we helemaal gratis.

Neem contact op

Beoordelingen

Irene

29 september 2022

Geweldig!!

Ik kende de Vital care kattenbrokjes van Prins al, toen de kat gevoelig werd voor ander nat voedsel. Toen ben ik overgegaan op Prins VitalCare Resist Calm: Geweldig!! Ze eet het erg graag en ziet er goed uit. Ze eet er zelfs meer van dan de gewone Prins kattenbrokjes. :-) Het zijn krokante brokjes voor gevoelige katten en dat past uitstekend. Daarnaast vind ik dat de Resist Calm brokjes ook lekker ruiken en aangezien katten veel beter ruiken dan mensen zal dat ook aantrekkelijk zijn voor haar om te eten. De andere wat jongere katten doen het er ook erg goed op. Ik heb al jaren katten en heb ook verschillende brokjes uitgeprobeerd. En ik probeer altijd regelmatig te variëren (mensen eten ook elke dag wat anders) dus lees ik net over Prins Fit Selection kat Mix brokjes en heb in de planning die als afwisseling te gebruiken, want ze houdt van kip en vis af en toe.

Het is ook leuk, dat Prins een 100% Nederlands familie-bedrijf is. Ga zo door Prins!