Terug
/static/uploads/pictures/normal/prins-vitalcare-senior-12-plus-nieuw.jpg
/static/uploads/pictures/normal/prins-vitalcare-senior-12-plus-oud-nieuw.jpg
/static/uploads/pictures/normal/prins-vitalcare-senior-12-plus-brok.jpg
/static/uploads/pictures/normal/prins-vitalcare-senior-12-plus-voedingswijzer.png
  1. /static/uploads/pictures/mini/prins-vitalcare-senior-12-plus-nieuw.jpg
  2. /static/uploads/pictures/mini/prins-vitalcare-senior-12-plus-oud-nieuw.jpg
  3. /static/uploads/pictures/mini/prins-vitalcare-senior-12-plus-brok.jpg
  4. /static/uploads/pictures/mini/prins-vitalcare-senior-12-plus-voedingswijzer.png

Prins VitalCare Senior 12+ 1,5 kg

EAN: 8713595710071

Krokante voeding voor oudere katten vanaf een leeftijd van circa 12 jaar


VitalCare Senior 12+ bevat een verhoogd energiegehalte wat bijdraagt aan het behoud van een gezond gewicht. Oudere katten kunnen te maken hebben met een verminderde eetlust. De zorgvuldig geselecteerde ingrediënten zorgen voor een smakelijk voeding en stimuleren de eetlust van de oudere kat. Daarnaast helpt een kleinere brokvorm de oudere kat gemakkelijk de voeding op te nemen en te kauwen. Ook bevat de voeding ingrediënten, zoals betaglucanen en zalmolie, om de gewrichten van de oudere kat te ondersteunen, en extra vitamine E om het ontstaan van ouderdomsziekten te vertragen.
ANALYSE: Vocht 8,0%, Ruw eiwit 30,0%, Ruw vet 17,0%, Ruwe as 5,0%, Ruwe celstof 3,5%.
4190 Kcal/kg
De voeding kan droog gegeven worden. Bereiding is niet nodig. Zorg dat er altijd vers drinkwater op kamertemperatuur ter beschikking staat. Verdeel de dagportie VitalCare SENIOR 12+ over meerdere kleine maaltijden per dag. Wilt u uw kat eens extra verwennen, geef dan een schijfje Prins TotalCare Indoor Complete of een natvoeding uit het Prins NatureCare assortiment. Dit zijn gezonde en natuurlijke vleesmaaltijden voor uw kat. Overige bijvoeding wordt afgeraden. VitalCare SENIOR 12+ is bijzonder geschikt voor oudere katten vanaf een leeftijd van ca. 12 jaar. Meng gedurende minimaal 7 dagen steeds meer nieuwe voeding door de oude voeding tot u geheel bent overgestapt.
MINERALEN: Calcium 0,7%, Fosfor 0,6%, Kalium 0,6%, Magnesium 0,07%, Natrium 0,35%.
SAMENSTELLING: maïs, rijst, gedehydreerd gevogelte, maïsgluten, dierlijk vet (gevogelte, rund), dierlijk eiwitextract, gedroogde bietenpulp, cellulose, heel eipoeder, zalmolie (1.5%), gehydrolyseerde kippenlever, lijnzaadolie, gist, mineralen, gistextract (bron van bèta-glucanen) (0.05%), resist kruiden (siberean ginseng, deer antler, schizandra, ho shou wu/ polygonum, ganoderma red) (0.05%), fructooligosaccharide (FOS) en plantenextracten.
heart

We helpen je graag!

Je kunt ons Prins CareTeam altijd raadplegen voor een deskundig advies. Dat doen we helemaal gratis.

Neem contact op

Beoordelingen

Francis

11 maart 2023

Fijne brok

Aantrekkelijke geur

Mag voor ons persoonlijk wel in grotere verpakking.

Super voeding

Eindelijk een voeding gevonden die aansluit aan de behoefte van onze katten. Onze oudjes zijn nogal kieskeurig en eten graag gevarieerd. Nu hadden we deze brokken geprobeerd en ze smullen er heerlijk van. Tevreden katten en tevens tevreden baasje.