Terug
/static/uploads/pictures/normal/prins-vitalcare-senior-nieuw.jpg
/static/uploads/pictures/normal/prins-vitalcare-senior-brok.jpg
/static/uploads/pictures/normal/prins-vitalcare-senior-voedingswijzer.png
  1. /static/uploads/pictures/mini/prins-vitalcare-senior-nieuw.jpg
  2. /static/uploads/pictures/mini/prins-vitalcare-senior-brok.jpg
  3. /static/uploads/pictures/mini/prins-vitalcare-senior-voedingswijzer.png

Prins VitalCare Senior 400 Gram

EAN: 8713595620059

Krokante voeding voor oudere katten


VitalCare Senior is een krokante voeding geschikt voor katten met een leeftijd vanaf ca. 8 jaar. Deze volledige voeding sluit aan bij de veranderende voedingsbehoefte van de oudere kat en ondersteunt het immuunsysteem en de gewrichten. Met VitalCare Senior kunt u uw kat ook in de seniorfase optimaal ondersteunen.
ANALYSE: Vocht 9.0 %, Ruw eiwit 28.0 %, Ruw vet 15.0 %, Ruwe as 6.0 %, Ruwe celstof 2.0 %.
4030 Kcal/kg
VitalCare SENIOR kan droog gegeven worden. Bereiding is niet nodig. Zorg dat er altijd vers drinkwater op kamertemperatuur ter beschikking staat. Verdeel de dagportie VitalCare SENIOR over meerdere kleine maaltijden per dag. Wilt u uw kat eens extra verwennen, geef dan een natvoeding uit het Prins NatureCare assortiment. Dit zijn gezonde en natuurlijke vleesmaaltijden voor uw kat. Overige bijvoeding wordt afgeraden. VitalCare SENIOR is bijzonder geschikt voor oudere katten vanaf een leeftijd van ca. 8 jaar. Meng gedurende minimaal 7 dagen steeds meer nieuwe voeding door de oude voeding tot u geheel bent overgestapt.
MINERALEN: Calcium 1.0 %, Fosfor 0.8 %, Kalium 0.6 %, Magnesium 0.08 %, Natrium 0.5 %.
SAMENSTELLING: maïs, gedehydreerd gevogelte, maïsgluten, dierlijk vet (gevogelte, rund), rijst, heel eipoeder, bietenpulp, gehydrolyseerde kippenlever, lijnzaadolie, hydrolysaat van gist, zalmolie (0.5%), hydrolysaat van gist (bron van betaglucanen) (500mg/kg), Fructo-Oligo-Sacchariden (FOS).
heart

We helpen je graag!

Je kunt ons Prins CareTeam altijd raadplegen voor een deskundig advies. Dat doen we helemaal gratis.

Neem contact op

Beoordelingen

Natasja

16 augustus 2022

Na verschillende merken geprobeerd te hebben eindelijk een voeding gevonden waar Toby niet op uitgekeken raakt. Daarnaast doet hij het goed op deze voeding en krijgen we complimenten van de dierenarts dat hij er voor zijn leeftijd (10 jaar) heel goed uitziet. Al met al tevreden kat en bazin!