Stel je vraag aan het CareTeam

Nederlands

Stel hier je vraag

Gebruik dit formulier om je vraag aan het Prins CareTeam te stellen.
Vul alle gegevens zo compleet mogelijk in, dan kunnen we je zo snel mogelijk een goed antwoord geven!

Als je hiermee akkoord gaat nemen we via de e-mail contact met je op om een vragenlijst in te vullen. Je gegevens worden niet gedeeld met derden.

Wij zijn Prins. Meer dan voeding.

Bij Prins werken mensen met een passie voor dieren. Hoogwaardige, 100% natuurlijke honden- en kattenvoeding op maat maken is onze specialiteit, het welzijn van dieren verbeteren onze missie. Welkom in onze wereld!

Nederlands

Leerling logistiek (32 uur)

Volg jij een BBL-opleiding en ben je op zoek naar een leerplek in de logistiek? Prins Petfoods heeft vanaf september 2018 een leerplek beschikbaar voor een enthousiaste leerling!

Bij ons word je bij alle logistieke processen betrokken en ga je de fijne kneepjes van het vak leren. Je werkt samen met het team mee aan de goederenontvangst, de opslag en het intern transport binnen Prins. Je bent een belangrijke schakel in het logistieke proces en zorgt ervoor dat bestellingen op tijd klaar zijn voor transport.

Nederlands

Medewerker logistiek (32-40 uur)

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging in de logistiek? Wij willen ons team graag versterken met een logistiek medewerker, dus misschien zijn we wel op zoek naar jou!

In deze functie ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor de goederenontvangst, de opslag en het intern transport binnen Prins. Je bent een belangrijke schakel in het logistieke proces en zorgt ervoor dat bestellingen op tijd klaar zijn voor transport.

Nederlands

Pagina's