Prins introduceert Protection Croque voor (middel)grote honden en Protection Croque Mini voor kleine honden: 100% natuurlijke krokante brokvoedingen met unieke ingrediënten, voor eigenaren die hun hond nét dat beetje extra willen geven.

Protection Croque en Protection Croque Mini zijn volledige en uitgebalanceerde voedingen van een zeer hoge kwaliteit die zorgen voor de juiste preventieve ondersteuning van bijvoorbeeld de spijsvertering, het hart en de gewrichten, van pup tot senior. Voedingen met een plus, met nét dat beetje extra om een hond in balans te brengen en te houden.

Unieke ingrediënten

Beide voedingslijnen zijn verrijkt met prebiotica voor een gezonde darmflora, kruiden, Schüssler celmineralen en andere ondersteunende ingrediënten, afgestemd op de lichaamsbouw en leefstijl van de hond. Iedere voeding heeft een eigen specifieke mix van kruiden en celmineralen. Voor alle voedingen van Prins geldt dat ze geen kunstmatige geur-, kleur en smaakstoffen bevatten en proefdiervrij zijn.

Speciaal voor mini’s

Voor kleine honden is er een speciale Mini-lijn met een aangepaste kleine brokvorm. Daarnaast bevatten de voedingen uit de Mini-lijn yucca, wat bijdraagt aan vermindering van de geur van de ontlasting en hexametafosfaat, speciale mineralen die de vorming van tandplak helpen verminderen.

Tot en vanaf 10 kilo

Protection Croque Mini is er voor kleine honden tot en met 10 kilo, Protection Croque is er voor (middel)grote honden vanaf 10 kilo. Beide lijnen bestaan uit vijf varianten:

  • JUNIOR Performance Voor pups en jonge honden vanaf 4 weken tot circa 12 maanden.
  • SUPER Performance Voor opgroeiende en actieve volwassen honden.
  • BASIC Excellent Voor volwassen honden, speciaal geschikt voor gesteriliseerde en gecastreerde honden en honden met neiging tot overgewicht.
  • LAMB Hypoallergenic Voor volwassen honden met een gevoelige spijsvertering, huid en vacht, met lam als dierlijke eiwitbron en vrij van tarwegluten.
  • SENIOR Fit Voor oudere honden vanaf circa 8 jaar.

Weten welke voeding het meest geschikt is? Vraag een gratis voedingsadvies op maat aan de voedingsdeskundigen van het Prins CareTeam via 0318-524245 of advies@prinspetfoods.nl 

Hier vind je het antwoord op veel gestelde vragen over onze nieuwe Protection Croque! 

De Prins Protection Croque en Protection Croque Mini voedingen zijn vanaf nu verkrijgbaar bij geselecteerde dierenspeciaalzaken. 

 

Marjolein van het CareTeam

Meer weten over voeding? Het CareTeam helpt je graag met gratis advies!