Katten Poeski en Moeski zijn broer en zus. Het is winter, ze lopen buiten in de sneeuw, zijn hongerig en hebben het koud. Dan zien ze een warm huis, waar de haard lekker brandt en kat Dipsy woont. Zouden ze naar binnen mogen?

Nathalie Maes verwerkte het waargebeurde verhaal van haar katten Poeski, Moeski  en Dipsy in ‘De avonturen van Poeski & Moeski: Poeski & Moeski zoeken een thuis’, een lief en leuk prentenboek voor kinderen, dat je via Nathalie en de code ‘Prins’ met korting kunt bestellen. Het is de bedoeling dat er nog meer avonturen volgen. Met de opbrengst ervan steunt Nathalie goede doelen, zodat ook andere katten een warm thuis kunnen vinden.

Nieuwe toekomst

‘Poeski & Moeski’ is een mooie samenwerking tussen Nederland en België. Bedenker en auteur Nathalie woont in België, Peter van Harmelen, die het boekje illustreerde, in Nederland. Met de opbrengst wil Nathalie zowel katten in Nederland als België helpen. In Nederland steunt ze Stichting Dierenhulp en Stichting Kattenhulpdienst. Ze hoopt daarnaast dat de lezers van haar boekje ook een thuisloze kat een nieuwe toekomst willen bieden.

  

Bestellen

Het prentenboek met korting bestellen? Dat kan door een mail te sturen naar nathalie.maes@edpnet.be met als onderwerp ‘Prins’. De uitgave kost dan 9,99 euro plus 2,95 euro (in plaats van normaal 3,95 euro) verzendkosten. Dat is een kleine korting, maar natuurlijk vinden we het belangrijk dat er ook nog iets overblijft voor het goede doel!

Wist je dit?

Prins houdt ieder jaar een goede doelenactie, waarbij we een grote hoeveelheid voeding weggeven. In 2017 hebben we heel veel opvangkatten blij kunnen maken met totaal 2.500 kilo kattenbrokjes!