Tijdens een speciale livestream op donderdag 8 april verzorgen experts van Prins met een knipoog naar de anderhalvemetersamenleving een informatieve dag vol fun en inspiratie voor je hond en/of kat. Helemaal gratis!

Je kunt online, gewoon vanuit huis, één of meerdere sessies volgen. Wees er snel bij, want er zijn een beperkt aantal plaatsen!

Let op!
Aanmelden voor het online inspiratie event is niet meer mogelijk. Heb jij je aangemeld? Dan ontvang je van ons een e-mail met een link naar de online sessie. Veel plezier tijdens het online happy hond & kat event! Heb je het event gemist? Geen zorgen, er zullen er zeker nog meer volgen. Houd onze socials & nieuwsbrief in de gaten. Ook kun je bij Edupet Education terecht voor de leukste cursussen over jouw favoriete dier.

Programma 8 april

9.30 – 10.30 uur

Fun met anderhalve meter

Luistert je hond van geen meter? Probeer dan eens de anderhalve meter in je hondentraining! Creatief hondentrainer Judith Lissenberg bedacht drie oefeningen, geschikt voor op de hondenschool of gewoon leuk om thuis te doen.

  • Judith LissenbergCreatief hondentrainer

11.00 – 12.00 uur

Kitten vragenuurtje

Kattengedragsdeskundige Maggie Ruitenberg verzorgt samen met voedingsdeskundige Chantal van Zanten een korte presentatie over de ontwikkeling van kittens en beantwoordt aansluitend alle kattenvragen.

  • Maggie RuitenbergKattengedragsdeskundige
  • Chantal van ZantenVoedingsdeskundige Prins CareTeam

13.00 – 14.00 uur

Maak je huis voor je kat op maat

Vanuit een katvriendelijke woonkamer geeft kattengedragsdeskundige Maggie Ruitenberg voorlichting over alles wat een kat nodig heeft om zich in jouw huis op zijn gemak te voelen.

  • Maggie RuitenbergKattengedragsdeskundige

14.30 – 15.30 uur

Tegeltjeswijsheden voor puppy's en puberhonden

Ieder hondje blaft zoals het gebekt is en wat u niet wilt dat u geschiedt, doe dat ook uw hondje niet: Judith Lissenberg geeft aan de hand van een aantal originele tegeltjeswijsheden goede raad en beantwoordt daarnaast vragen over het samenleven met een jonge hond.

  • Judith LissenbergCreatief hondentrainer

16.00 – 17.00 uur

Van kitten tot kattenkop

Liesbeth Puts vertelt over de ontwikkelingsfases tijdens het eerste levensjaar van een kat. Van kitten tot aan puberteit: hoe begeleid je daarbij de eigenaar?

  • Liesbeth PutsKattengedragsdeskundige