Welkom in onze wereld!

Bij Prins werken mensen met een passie voor dieren. Hoogwaardige, 100% natuurlijke honden- en kattenvoeding op maat maken is onze specialiteit, het welzijn van dieren verbeteren onze missie. Dat doen we op onze eigen deskundige, persoonlijke, bewuste, verrassende en eigenzinnige manier. We laten graag zien wie we zijn. 

100% natuurlijk
Geen geur-, kleur- of smaakstoffen
Nederlands familiebedrijf
Kwaliteit, kennis en ervaring sinds 1963
Proefdiervrij
Wij staan voor het welzijn van dieren
Innovatief
Wij houden van vernieuwen en verrassen

Prins is een familiebedrijf. Al bijna zestig jaar leggen drie generaties van de familie Verkade hun ziel en zaligheid in diervoeding. Prins voelt voor alle medewerkers een beetje als familie. Omdat we willen dat alles helemaal aan onze wensen en kwaliteitseisen voldoet, doen we graag alles in eigen huis. Gezondheid en dierenwelzijn gaan bij ons voor alles.

Hier staan wij voor

De consument tijdens iedere levensfase van hond of kat centraal stellen en producten, adviezen en inspiratie bieden voor een optimaal dierenwelzijn. Dat is ons streven! Om dit te realiseren staan er binnen de organisatie drie pijlers centraal:

Prins Petfoods

Onze basis: voedingen voor hond en kat

Sinds 1963 hebben we veel kennis en ervaring opgedaan met betrekking tot de juiste voeding voor katten en honden. Ons bedrijf draait altijd om onze liefde voor huisdieren en de gezondheid en het welzijn van dieren in het algemeen. Vanuit deze visie produceren we hoogwaardig, volledig uitgebalanceerd katten- en hondenvoer met natuurlijke ingrediënten.

Ontdek onze hondenvoedingen Ontdek onze kattenvoedingen

Natuurlijk

100% natuurlijk

We gebruiken geen synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen en werken alleen met ingrediënten van hoge kwaliteit, afkomstig van betrouwbare partners.

Duurzaamheid

Duurzaam

Wij maken graag verantwoorde keuzes voor het welzijn van mens en dier, gaan op een respectvolle manier om met onze omgeving en staan voor een verantwoorde en duurzame levenswijze.

Proefdiervrij

Proefdiervrij

Wij maken geen gebruik van proefdieren. Om een optimale kwaliteit van onze voedingen te garanderen doen we eventuele onderzoeken bij de consument thuis.

Prins Education

Dierenwelzijn begint met educatie

Met onze verschillende labels hebben we grote stappen gezet in het delen van kennis en ervaring, en kunnen we bovendien productief met elkaar samenwerken. Daar ligt volgens ons de toekomst:

Ieder zijn vak, samen sterk.

Met onze diverse labels zetten we steeds een stap naar beter dierenwelzijn.

Met Edupet Education organiseren we cursussen en congressen voor alle dierenliefhebbers. Van honden tot katten, vissen, erfdieren, herpeten als reptielen en amfibieën tot paarden!

Bezoek de website

De Martin Gaus Academie verzorgt als kennis- en opleidingsinstituut professionele opleidingen, cursussen en workshops over honden.

Bezoek de website

De Katten Academie verzorgt opleidingen, nascholing en seminars over het gedrag en de verzorging van katten. Via onze eigen trimsalon geven zij ook praktijkonderwijs.

Bezoek de website

EduVet Veterinair Trainingscentrum is een dierenartsenpraktijk met opleidingsmogelijkheden voor professionals in de diergezondheidszorg. Daarnaast kunnen huisdiereigenaren terecht voor reguliere zorg en second opinions.

Bezoek de website

Prins Experience

Zien en beleven

Prins maakt van het hebben van een huisdier een beleving! Daarnaast willen we je producten en diensten aanbieden die aansluiten bij jouw behoefte. De relatie tussen mens en dier is bij ons belangrijker dan ooit.

Ons nieuw geopende Prins Bezoekerscentrum sluit hier mooi op aan, om te zien wat wij onder gastvrijheid en passie voor dierenwelzijn verstaan.

Lees verder

Prins Bezoekerscentrum in vogelvlucht