Annerike

CareTeam

Niets is onmogelijk bij Prins

Als kind ging ik al graag met mijn fietsje en hengeltje op pad, heerlijk zitten aan de waterkant en met mijn vader op (be)zoek bij kippen, cavia’s, konijnen en pony’s. Alles met dieren bij ons thuis was belangrijk. Na heel veel jaar in een dierenspeciaalzaak te hebben gewerkt kwam ik bij Prins terecht. Heerlijk op pad met meneer Verkade, de oprichter van Prins, om door het hele land lezingen te geven.

Meneer Verkade was mijn mentor, ik ben er trots op dat ik met hem heb kunnen werken. Van hem heb ik heel veel geleerd over honden, katten en mensen. Bij Prins is er trouwens altijd tijd voor bijscholing, vrijwel altijd van de beste en meest bekende dierprofessionals. Prins heeft een enorme drive en een passie voor het ontwikkelen van nieuwe dingen: van een online platform tot video’s. We zijn heel breed en vooruitstrevend en doen alles in eigen huis. Niets is onmogelijk en dat is wat het juist zo leuk maakt.

Na jaren voor Prins op veel evenementen te zijn geweest ben ik gaan werken voor het CareTeam. Naast het geven van adviezen ontvang ik iedereen bij de receptie, zoals de honden en katten die vanuit het hele land naar onze EduVet dierenkliniek komen. Elke dag verloopt anders. Vaak druk en snel, maar ik houd er altijd een fijn en voldaan gevoel aan over.

Ik heb nog steeds een passie voor water, de zee heeft een mega aantrekkingskracht op mij. Ik wandel graag uren en maak veel wat kilometers met mijn hond Puck. Door de duinen struinen, bijvoorbeeld, genieten van alle flora en fauna. Rugzakje op en weg, heerlijk!

Stel Annerieke een vraag