Atjo

Dierenarts

Er is zó veel mogelijk in de diergezondheidszorg!

Mensen zullen mij vooral kennen van meer dan 45 jaar werken in de diergezondheidszorg: als dierenarts en specialist op het gebied van veterinaire homeopathie. Bij Prins zet ik me nu in voor EduVet Veterinair Trainingscentrum. Passie voor welzijn en gezondheid van huisdieren zorgt voor een klik met Prins, en dat overstijgt merk en product. Via de dierenkliniek van EduVet willen we onafhankelijk kennis en ervaring delen met huisdiereigenaren, zodat die zelf met kennis van zaken kunnen meedenken en meebeslissen over het welzijn en de gezondheid van hun huisdier.

Door de samenwerking met heel veel experts zijn we ons nog meer bewust geworden van de grote hoeveelheid aan mogelijkheden in de diergezondheidszorg, vooral ook buiten de reguliere diergeneeskunde. We combineren wetenschappelijke diergeneeskunde met praktijkervaringen en integreren daarbij aanvullende alternatieve geneeswijzen.

Zelf heb ik twee honden. Pier is een Friese Wetterhoun die van uitlaten en soms hardlopen houdt, Danki is een ‘vluchteling’ van Aruba. En twee katten: Tao, onze kapitein eenoog, gedraagt zich als een hond en Fleur denkt dat ze een luipaard is.

Samen met mijn medewerkers Pauline en Eveline hoop ik een professionele bijdrage te leveren aan wat bij Prins altijd centraal staat: zorgen voor welzijn en gezondheid van dieren én mensen. Via educatie aan huisdiereigenaren, studenten, jonge dierenartsen en professionals uit andere dierzorgdisciplines, en via de zorg van onze dierenkliniek.