Bonny

CareTeam

Ik pluis graag alles uit

Ik heb een opleiding dierverzorging gevolgd, met als specialisme dierenspeciaalzaak. Bij Prins sta ik klaar voor iedereen die advies op maat en begeleiding nodig heeft, zoals huisdiereigenaren en specialisten als fokkers of dierenspeciaalzaken. Ik ga altijd met veel plezier naar mijn werk. Geen dag is hetzelfde, omdat er vragen uit allerlei hoeken komen en er heel veel ontwikkelingen zijn op het gebied van voeding, gedrag en gezondheid. Het is geweldig om al deze kennis over te brengen!

Overigens staan we bij Prins ook open voor tips waarvan wij weer kunnen leren. We zijn dan ook laagdrempelig en toegankelijk en staan dicht bij de klant. We maken mooie producten, hebben veel deskundigen in huis waarop je een beroep kunt doen en luisteren écht naar wat er gezegd en gevraagd wordt. Prins geeft je de ruimte om jezelf te ontwikkelen en staat open voor al je ideeën. Dat is fijn en maakt dat je je echt betrokken voelt.

Belle is mijn Chihuahua-kruising, maar ze heeft ook veel weg van een kat: ze ligt liever op schoot dan dat ze een blokje om gaat. Ik heb puppytraining bij een hondenschool gegeven. Ontzettend leuk, omdat je daarbij vooral bezig bent met het trainen van de baasjes. Kennis overbrengen, vooral wat je kunt doen om gezondheidsproblemen bij honden en katten te voorkomen, is mijn passie. Een probleem analyseren, samen met de klant alles uitpluizen en de onderste steen boven krijgen, om vervolgens een passend advies te kunnen geven. Dat blijft een uitdaging en is wat ik zo graag doe.

Als we iets niet vertrouwen, sturen we mensen door naar de dierenarts voor de juiste behandeling. Ik krijg al twee jaar lang regelmatig per post een fotokaart van een kat van een van onze klanten, met daarop hoe het met hem gaat. Ik heb inmiddels een hele stapel kaarten op mijn bureau!

Stel Bonny een vraag