Charlotte

Voedingsdeskundige

Eigenlijk wil ik gewoon alles weten!

Ik heb een propedeuse in Small Business & Retail Management en heb daarna een opleiding paraveterinair dierenartsassistent en trimopleiding gevolgd, en de opleidingen Kynologische Kennis 1 en 2. Vacht en gezondheid zijn mijn specialiteit.

Bij Prins geef ik regelmatig trainingen. Het lijkt me geweldig om me verder te ontwikkelen als coach voor dierenspeciaalzaken, zodat ik ze echt kan helpen groeien en focussen. Je merkt dat Prins een familiebedrijf is, heel knus. Er is leuk contact tussen alle medewerkers en Prins staat nooit stil. We ontwikkelen steeds nieuwe dingen.

Zelf heb ik een zwarte Grote Poedel, Amy. Als ik haar in twee woorden moet omschrijven, is het een clown en een kangoeroe: ze springt regelmatig op haar achterpoten de lucht in! Ik wandel graag met haar. Ze is heel leergierig en vindt het geweldig om fotomodel te zijn en mij te helpen tijdens de EHBO-cursussen die ik geef.

Ik blijf graag bijleren en volg regelmatig diverse cursussen en nascholingen. Ik heb een hele wishlist van opleidingen die ik nog wil doen. Eigenlijk wil ik gewoon alles weten en kunnen op het gebied van honden!