Diane

Voedingsdeskundige

Ik ben nu bekend als Prinses Diane

Met adviseren heb ik veel ervaring, ik heb een training over professioneel adviseren gevolgd en verschillende bijscholingen gedaan op het gebied van honden trainen en lesgeven. Ik bezoek onze relaties, geef adviezen en verzorg verschillende trainingen.

Daarnaast houd ik me actief bezig met de professionele sportvoedingen van Prins en de samenwerkingen die we hierbij aan gaan. Met de honden die ik heb gehad heb ik verschillende sporten gedaan: obedience, agility, jacht maar vooral flyball. Flyball is mijn passie! Ik heb aan het eerste WK deelgenomen als jurylid en mijn doel is om nog eens een keer met een eigen hond en team mee te draaien in de top.

Prins is een transparant bedrijf, we doen wat we zeggen. We doen alles zelf en staan voor welzijn en kwaliteit. Ik vind het mooi dat het een echt familiebedrijf is, en dat we alles maken in Nederland.

Heel veel kleine en grotere dingen waarbij je meedenkt of die je doet voor klanten worden enorm gewaardeerd, merk ik. Bij een van onze klanten sta ik nu als Prinses Diane in de telefoon. Is dat niet grappig?