Lisanne

Voedingsdeskundige

Ik kom altijd met een glimlach thuis

Toen ik drie jaar was, kwam onze eerste hond in huis en daarmee was de basis voor mijn liefde voor dieren gelegd. Ik had de grote droom om dierenarts te worden, maar helaas werd ik uitgeloot. Daarop besloot ik me te gaan focussen op voeding en de relatie met gezondheid. Ik ging studeren bij Van Hall Larenstein en kwam voor mijn eindstage, via de dierenspeciaalzaak waar ik vanaf mijn vijftiende werkte, terecht bij Prins. Dat leverde me een interessante stage op bij een warm bedrijf, waar ik nooit meer ben weggegaan.

Ik werk nu vijf jaar bij Prins als buitendienstmedewerker. Ik bezoek dierenspeciaalzaken, fokkers, hondenscholen en andere partners. Iedere dag is weer anders en dat houdt mijn werk uitdagend! Mijn grootste passie binnen Prins is het bijdragen aan nieuwe ontwikkelingen, zowel op het gebied van kennis bij mensen als op het gebied van innovaties bij dierenspeciaalzaken. Ik zit hier echt op mijn plek en kom na iedere werkdag altijd met een grote glimlach thuis.

Zelf heb ik twee honden: Baco, een Pitbull en Milly, een kruising Labrador x Golden Retriever. Ik speur wel eens met Baco en wandel vooral heel graag met ze. Ze zijn bij ons echt een onderdeel van het gezin.

Prins is een familiebedrijf met warme onderlinge banden, iedereen is gelijk. Er is ruimte om je eigen talenten te ontwikkelen en te doen waar je energie uit haalt. Mijn passie is om een steentje bij te dragen aan de gezondheid en daarmee aan een goed welzijn van dieren. Iedere hond of kat die we kunnen helpen met een betere voeding in plaats van medicijnen vind ik echt weer een overwinning!