Marjolein

CareTeam

Soms houden we jarenlang contact

Ik heb een opleiding afgerond op het gebied van paardenhouderij en sport en daarnaast heel veel trainingen, cursussen en lezingen gevolgd: van hond tot kat, van jeuk tot poep eten. In mijn werk begeleid ik honden- en katteneigenaren bij het vinden van de juiste voeding. Vaak hebben dieren problemen met hun huid, vacht, vertering, blaas, groei, gewicht of gedrag en in veel gevallen kan daar met de juiste voeding en voedingsmethode al heel veel aan gedaan worden.

Ik werk graag bij Prins omdat het dier centraal staat en we méér zijn dan voeding. We kijken verder dan alleen onze eigen producten. We adviseren graag een van onze voedingen maar als blijkt dat een dier een andere behoefte heeft, kiezen we voor een ander merk. We merken dat mensen dat heel erg waarderen.

Zelf heb ik twee kleine witte Boomers, Joey en Dexter. Ze passen perfect binnen ons gezin en we wandelen en bewegen veel met ze. Ze gaan graag met ons mee naar Zeeland om lekker uit te waaien op het strand. Mijn werk is mijn passie: honden en katten helpen om van hun problemen af te komen, waardoor ze een gezonder en leuker leven tegemoet gaan. Veel problemen ontstaan door onwetendheid van de baasjes. Het zijn vaak heel simpele dingen die het verschil kunnen maken. De puntjes op de i.

Door mijn werk zijn er veel successtory’s. Veel mensen zijn je dankbaar als je ze helpt hun dier weer in optimale gezondheid te krijgen. Een aantal mensen die ik ruim acht jaar geleden geholpen heb met hun pup, spreek ik nog steeds minstens eenmaal per jaar. Dat contact komt echt vanuit de klant zelf, mensen vinden het leuk me op de hoogte te houden van het wel en wee van hun dier. Soms hebben ze weer even mijn hulp nodig, maar vaak krijg ik gewoon even een berichtje dat het dankzij onze voedingen goed gaat.

Stel Marjolein een vraag