We hebben al veel leuke aanmeldingen voor onze fotowedstrijd #hetleukstesnuitje ontvangen! Vandaag maken wij niet een, maar zelfs twee juryleden bekend. Het leukste honden- of kattensnuitje wordt namelijk niet zomaar uitgekozen, een jury van bekende Nederlanders beoordelen alle foto's die jullie inzenden.

#Hetleukstesnuitje fotowedstrijd

Nog niet bekend met #hetleukstesnuitje? Op Dierendag maakten we bekend dat wij samen met WENDY op zoek zijn naar het leukste honden- of kattensnuitje van Nederland. Heb jij een hond die jou helemaal happy maakt? Of een kat met een hoge aaibaarheidsfactor? Tot 15 december kon je je viervoeter opgeven voor de verkiezing. De sterrenjury is nu in beraad en de geselecteerde snuitjes worden spoedig geïnformeerd.  

De sterrenjury

Mogen wij voorstellen... Martin Gaus en Edsilia Rombley! Martin Gaus is bekend als gedragstherapeut voor honden, ook schreef hij populaire boeken over het opvoeden van honden. Edsilia is zangeres en onder andere te horen in de Ladies of Soul. Samen met Edsilia en Martin bestaat de sterrenjury nu uit vier juryleden.

Martin jury #hetleukstesnuitjeEdsilia jury #hetleukstesnuitje

Eerder maakten wij al bekend dat Sita Vermeulen en Nicolette Kluijver in de jury zitten! Nicolette is bekend als TV-presentatrice van programma's als 'Try Before You Die' en 'Expeditie Robinson'. Sita kun je kennen als onder andere zangeres en musicalster. Zo zat ze in de popband K-otic en heeft ze meerdere kinderprogramma's gepresenteerd. Sinds 2011 staat Sita ook in het theater. 

Wat de 4 juryleden met elkaar gemeen hebben? Een enorme passie voor dieren natuurlijk!  

Nicolette  jury #hetleukstesnuitje Sita jury #hetleukstesnuitje

Prijs

Wordt jouw hond of kat het Prins-model van 2020? Dan mag je dier een jaar lang het gezicht van een Prins-campagne zijn. Daarnaast krijgen de winnaars de mooiste foto van hun dier op canvas, een persoonlijke rondleiding bij Prins en een verwenpakket voor hun hond of kat, inclusief een voedingsadvies op maat! Eind januari worden de winnaars bekendgemaakt. Houd onze Facebookpagina in de gaten voor de uitslag!