We hebben al veel leuke aanmeldingen voor onze fotowedstrijd #hetleukstesnuitje ontvangen! Vandaag maken wij niet een, maar zelfs twee juryleden bekend. Het leukste honden- of kattensnuitje wordt namelijk niet zomaar uitgekozen, een jury van bekende Nederlanders beoordelen alle foto's die jullie inzenden.

#Hetleukstesnuitje fotowedstrijd

Nog niet bekend met #hetleukstesnuitje? Op Dierendag maakten we bekend dat wij samen met WENDY op zoek zijn naar het leukste honden- of kattensnuitje van Nederland. Heb jij een hond die jou helemaal happy maakt? Of een kat met een hoge aaibaarheidsfactor? Schrijf je dan snel in voor onze fotowedstrijd!

De sterrenjury

Mogen wij voorstellen... Martin Gaus en Edsilia Rombley! Martin Gaus is bekend als gedragstherapeut voor honden, ook schreef hij populaire boeken over het opvoeden van honden. Edsilia is zangeres en onder andere te horen in de Ladies of Soul. Samen met Edsilia en Martin bestaat de sterrenjury nu uit vier juryleden. Eerder maakten wij al bekend dat Sita Vermeulen en Nicolette Kluijver in de jury zitten! 

Prijs

Wordt jouw hond of kat het Prins-model van 2020? Dan mag je dier een jaar lang het gezicht van een Prins-campagne zijn. Daarnaast krijgen de winnaars de mooiste foto van hun dier op canvas, een persoonlijke rondleiding bij Prins en een verwenpakket voor hun hond of kat, inclusief een voedingsadvies op maat! Meld je snel aan voor onze fotowedstrijd!