Prins ProCare Lamb & Rice is genomineerd voor 'Beste Product van het Jaar’! De geperste brokvoeding voor gevoelige honden is genomineerd in de categorie dierenvoeding.

De Beste Product van het Jaar-verkiezing is een van de grootste consumentenverkiezingen van Nederland. Daarbij staat ‘Koning Klant’ centraal: het zijn de productgebruikers zelf die hun mening mogen geven en bepalen welk product favoriet is.

Gevoelige honden

ProCare Lamb & Rice Hypoallergenic is een geperste voeding voor gevoelige volwassen honden. Deze volledige maaltijd wordt gemaakt van kwalitatief hoogwaardig lam en biedt ondersteuning aan honden die gevoelig reageren op andere eiwitbronnen. Vezels bevorderen daarnaast de gezondheid van de darmen.

100% natuurlijk

Net als alle andere producten van Prins is ProCare Lamb & Rice, een van de toppers in de uitgebreide ProCare-lijn, 100% natuurlijk en proefdiervrij. Prins gebruikt geen synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen en werkt uitsluitend met grondstoffen van hoge kwaliteit, afkomstig van betrouwbare partners.

Stem mee!

Voer jij ProCare Lamb & Rice en wil je laten weten hoe tevreden je bent over deze 100% natuurlijke geperste brokvoeding? Je kunt tot en met dinsdag 19 november aanstaande je stem uitbrengen via de website van Beste Product van het Jaar.

Beste Product van het Jaar