Voor iedereen die graag met eigen ogen wil zien hoe Prins 100% natuurlijke honden- en kattenvoedingen maakt, organiseren we in 2019 weer speciale fandagen. Wil jij een bijzonder kijkje in onze keuken krijgen? Dat kan op vrijdagmiddag 7 juni!

‘Passie voor ons vak! De grote wereld achter een klein brokje’ is het thema van deze fanmiddag, die duurt van 13.00 tot 17.00 uur. We ontvangen je dan graag in ons nieuwe bezoekerscentrum aan de Accustraat 1 in Veenendaal.

Programma ‘Passie voor ons vak!’:

 • Presentatie
  Hoe maak je gezonde en lekkere maaltijden voor honden en katten? Dat begint met hoogwaardige grondstoffen en een goed recept. Onze voedingsdeskundigen delen graag hun kennis met je!
 • Presentatie
  Maar met een goede voeding ben je er nog niet. Hoe ontwerp je een verpakking? En hoe zorg je er vervolgens voor dat je product voorzien van de juiste adviezen en tips in de winkel en vervolgens bij de consument terechtkomt? Ook dat regelen we bij Prins allemaal in eigen huis.
 • Rondleiding
  En natuurlijk mag je rondkijken in onze fabriek. Een unieke kans, want er zijn maar weinig bedrijven die hun deuren openzetten voor de consument. Wij laten je graag meekijken met de maaltijd van je dier.
 • Workshop
  Vanwege de geldende kwaliteitseisen mogen we helaas geen honden van bezoekers ontvangen, hulphonden uitgezonderd. Maar natuurlijk denken we aan de thuisblijvers: we leren je hoe je in een handomdraai een leuk speeltje van fleece voor je hond of kat maakt. En natuurlijk sturen we je niet naar huis zonder goodiebag!

Binnenkijken?

Deelname aan de fandag is helemaal gratis. Er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, vooraf aanmelden is daarom noodzakelijk. Je kunt jezelf voor onze fandag opgeven via evenementen@prinspetfoods.nl, vermeld daarbij je naam- en contactgegevens en aantal personen.

Welkom!

Prins heet belangstellenden graag welkom. We vinden het juist leuk om tekst en uitleg te geven over wat we doen! Zo kreeg ook het tv-programma Keuringsdienst van Waarde bij ons letterlijk een kijkje in de keuken.