Sientje en Fleur hebben de leukste snuitjes van Nederland! Hond Sientje en kat Fleur wonnen de fotowedstrijd van Prins Petfoods en het online platform Wendy. Ruim 1.300 viervoeters deden mee aan de wedstrijd, die door een sterrenjury en experts werd beoordeeld.

De winnaars

Twee honden en twee katten kregen een uitnodiging voor de finale in het bezoekerscentrum van Prins Petfoods in Veenendaal. Bekijk hier hoe de jury tot deze vier snuitjes kwam en hoe het selecteren van de leukste snuitjes in zijn werking ging.
Juryleden Nicolette Kluijver, Edsilia Rombley, Sita, Martin Gaus en Branding Director Iris Diepeveen van Prins kozen uiteindelijk voor Sientje en Fleur. Daarbij werd naast de juiste ‘looks’ vooral gelet op een natuurlijke uitstraling. Martin Gaus over hond Sientje: ''Het moment dat ik de foto zag, verzon ik er meteen een verhaal achter.''

Hij is echt onverwoestbaar, hij is geweldig, het is een topper!'

Leukste snuitje winnaar Sientje
Leukste Snuitje winnaar Sientje 

Iris Diepeveen, Prins Director Branding & Experience: ''Vanuit Prins hebben we gekeken naar de gezondheid van de hond en kat. Ook letten wij op dat er geen stresssignalen aanwezig zijn bij het dier.'' Prins staat voor 100% natuurlijke voedingen, daarom is het belangrijk dat het leukste snuitje een natuurlijke uitstraling heeft. Sientje en Fleur zijn dit op en top en zijn daarom de Leukste Snuitjes van Nederland! 

Winnaar Leukste Snuitje Fleur
Leukste Snuitje winnaar Fleur

Wat staat Sientje en Fleur te wachten?

De winnaars krijgen naast eeuwige roem en een lekker cadeaupakket ook een rol in een van de campagnes van Prins. Hun snuitjes zullen dit jaar dus nog vaker te zien zijn. 

Sientje winnaar leukste snuitje Winnaar Leukste Snuitje Fleur