Edupet is hét kenniscentrum van Prins, voor zowel liefhebbers als professionals in de huisdierenbranche. Meer weten en bijleren over dieren? Dat kan aan de Accustraat 3-5 in Veenendaal, waar Edupet beschikt over een compleet ingerichte collegezaal met lunchroom.

Les op maat

Prins is initiatiefnemer van educatiecentrum Edupet, hét kennis- en inspiratiecentrum van Nederland, toegankelijk voor alle dierenliefhebbers die een huisdier bezitten of beroepsmatig met dieren bezig (willen) zijn. Van je kennis opfrissen tot heel veel (bij)leren: voor iedereen is er les op maat. 

Voor iedereen

Samen met professionals verzorgt Edupet een uitgebreid lesaanbod voor diverse doelgroepen, variërend van huisdiereigenaren, paraveterinairen en medewerkers van dierenspeciaalzaken tot hondenscholen, fokkers en trimsalons. Het aanbod loopt uiteen van cursusdagen en workshops, al dan niet in combinatie met e-learning, tot colleges en symposia.

Praktijkgericht

Professionele en inspirerende gastsprekers verzorgen de lessen bij Edupet. Die zijn altijd praktijkgericht, zodat je direct met de opgedane kennis aan de slag kunt. Net als Prins heeft Edupet kennis en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Van lesruimte tot lunch: alles is, van ontvangst tot vertrek, tot in de puntjes verzorgd.

Meer weten?

Kijk op www.edupet.nl voor alle informatie en het actuele lesaanbod.

Onze labels:

  • EduPet
  • Martin Gaus Academie
  • Katten Academie
  • EduVet