Bij Prins blijven we graag verrassen en vernieuwen. Als iets nog beter kan, doen we dat. Vandaar dat onze ProCare geperste brokvoedingen een nieuwe verpakking krijgen.

De voedingen verschijnen niet allemaal tegelijk in een nieuw jasje. Om verspilling te voorkomen, maken we eerst de voorraad oude verpakkingen op. In de dierenspeciaalzaak kun je daardoor zowel oude als nieuwe verpakkingen tegenkomen.

Geleidelijk

De eerste voedingen die een nieuwe zak krijgen, zijn Prins ProCare Puppy Perfect Start (3 kilo en 7,5 kilo), Prins ProCare Standard Fit (15 kilo), Prins ProCare Lamb & Rice Hypoallergic (15 kilo) en Prins ProCare Mini Super Active (3 kilo). Ook onze nieuwe voeding Prins ProCare Sport-Life Excellent (verkrijgbaar in 3 en 15 kilo) presenteren we in de nieuwe look. Daarna volgen geleidelijk de verpakkingen van de andere ProCare geperste brokvoedingen.

Fris, modern en natuurlijk

Onze nieuwe ProCare verpakkingen hebben een frisse en moderne uitstraling, zonder daarbij de herkenbaarheid van Prins te verliezen. Een 100% natuurlijk product verdient een natuurlijke uitstraling. Vandaar dat we hebben gekozen voor een beige ‘craft look’. De verticale zilverkleurige baan heeft plaatsgemaakt voor horizontale zilverkleurige band, waarop de afgebeelde honden beter uitkomen. Want om hen draait het natuurlijk!

Het draait natuurlijk om de hond!

Superhandig!

Superhandig: de 3 kilo zakken hebben nu een dichtknijpbare zip-sluiting, waardoor ze beter hersluitbaar zijn. De kleinverpakkingen hebben bovendien een nieuwe, vlakke bodem, waardoor ze beter rechtop blijven staan.

In één oogopslag

Op de verpakking vind je nog steeds in één oogopslag alles wat je weten wilt, zoals de brokgrootte, de belangrijkste eigenschappen van de voeding en het eiwit- en vetgehalte. Natuurlijk ook een gebruiksaanwijzing, voedingswijzer en de complete samenstelling, zodat je precies weet wat er in de voeding zit. De samenstelling van onze ProCare lijn is op de nieuwe verpakkingen uitgeschreven, zoals dat bij onze overige productlijnen al het geval is. Dat betekent dat we op de verpakking voortaan alle ingrediënten afzonderlijk vermelden in plaats van in categorieën.

Passie voor ons vak

Bij Prins doen we graag alles in eigen huis. Niet alleen het maken van onze voedingen,  maar ook het ontwerpen van de verpakkingen. Overleggen, schetsen, een ontwerp maken en testen, werktekeningen uitwerken, de verpakkingen laten drukken, heel veel controles… onze vormgever is daar zeker een half jaar mee zoet. We zijn tevreden tot we denken dat het weer beter kan. Dat is onze passie voor het vak!