Al 35 jaar kun je bij ons CareTeam terecht, dat bestaat uit voedingsdeskundigen, een dierenarts en andere specialisten. Ze geven je graag een gratis advies en begeleiding op maat. Mochten we ergens niet direct een antwoord op hebben, dan gaan ze voor je op zoek.

Om het 35-jarig bestaan van ons adviesteam te vieren, geven we 35 Prinsheerlijke verwenpakketten weg. Via onze Facebookpagina delen we 5 pakketten uit. Dinsdag 1 februari maken we de winnaars bekend. De andere 30 pakketten verloten we onder de huisdiereigenaren die in de maand februari contact met het CareTeam opnemen. 

Wat feitjes op een rijtje…

  • Het CareTeam heeft ongeveer 26.000 klantcontacten per jaar
  • Gemiddeld 1000 e-mails én 500 telefoongesprekken per maand
  • Onze adviezen krijgen een 9 van onze klanten!

Ook bereikbaar in de avonden

Wil je iets weten over de voeding, opvoeding, verzorging of het gedrag van je hond of kat? Het Prins CareTeam staat voor je klaar! Om jou nog beter van dienst te kunnen zijn is het Prins CareTeam vanaf 5 februari op werkdagen ook bereikbaar in de avonden van 8.30 uur tot 21.00 uur.

Contact

Je kunt het CareTeam op verschillende manieren bereiken: telefonisch via 0318-524245, per e-mail via advies@prinspetfoods.nl, via de chat op onze website of via onze contactpagina, waar je een simpel en snel een formulier kunt invullen. Niet alleen consumenten kunnen de hulp van het CareTeam inroepen, maar ook winkeliers, fokkers en andere doelgroepen.

Wij blijven helpen met een goed advies!