Het online huisdierenplatform Lifestyle for pets gaat samenwerken met Hunter en Bunny Nature. De twee Duitse kwaliteitsmerken zullen zich gaan profileren via het platform, dat huisdierliefhebbers onder meer blogs, een webshop en een unieke online tv-zender biedt.

Lifestyle for pets, een initiatief van Prins, wil zo veel mogelijk partners verenigen om samen kwaliteit te bieden en kennis uit te dragen. Het platform biedt een ‘menukaart’ aan mogelijkheden waaruit partners kunnen kiezen, zoals deelname via (video)blogs, informatieve artikelen en commercials. 

Doelgroep

Daarnaast biedt het platform mogelijkheden voor producttesten, opname van producten in de webshop, eigen webpagina’s of tv-programma’s en deelname aan de Lifestyle for pets evenementen en het Lifestyle for pets experience & innovation centre. Omdat de gebruikers van het platform via een app hun diersoort en interesses kunnen doorgeven, kan Lifestyle for pets partners heel gericht helpen bij het bereiken van de gewenste doelgroep.

Keurmerk

Hunter richt zich op hoogwaardige benodigdheden voor honden en katten. Bunny Nature produceert gezondheidsvoedingen voor kleindieren, afgestemd op hun afkomst en behoeftes. Bunny Nature krijgt op Lifestyle for pets een eigen ‘testkonijn’, Bunny Nena, die producten van een speciaal keurmerk gaat voorzien.

Meer weten?

Meer weten over (samenwerken met) Lifestyle for pets? Neem hier een kijkje op het platform.