Eigenzinnig, acrobatisch én grappig: de afgelopen tijd zijn er steeds meer katten in huis gehaald. Tijd om onze favoriete huisgenootjes eens extra in het zonnetje te zetten! Daarom hebben wij in november in samenwerking met verschillende dierenspeciaalzaken super toffe acties! Op dit moment hebben we drie verschillende acties.

  1. Bij aankoop van 2 blikjes Prins NatureCare Kat, ontvang je gratis een handige bewaardeksel. Prins NatureCare Kat is dé gezonde, 100% natuurlijke vleesmaaltijd in blik en is ideaal om mee te variëren naast de dagelijkse voeding. 
  2. Bij aankoop van één verpakking Prins VitalCare, krijg je een gratis fleece & fun pakketje. Met fleece kun je de leukste kattenspeeltjes maken. Denk bijvoorbeeld aan een spookjeeen snuffelhart of een rinkelspeeltje. Bij het Fleece & Fun pakketje zit een boekje vol leuke tips wat jij kan maken van fleece.
  3. Prins Play & Care is een beloningscrème in een tube die ingezet kan worden bij het spelen met en verzorgen van een kat, of gewoon als een lekker verwenmomentje tussendoor. In dit artikel lees je bijvoorbeeld hoe je de tube inzet bij vachtverzorging van je kat. Bij aankoop van één verpakking Prins VitalCare, krijg je een gratis tube Play & Care Chicken. Dat wordt smullen! 

Hup, naar de dierenwinkel

Hieronder bekijk je welke dierenwinkels deelnemen aan onze actie. In het kaartje kun je zien aan welke van de bovenstaande acties de dierenwinkel deelneemt. Bij alle acties geldt: op=op. Wil je zeker weten dat de actie nog loopt bij jouw dierenwinkel? Neem dan even telefonisch contact op met de dierenspeciaalzaak.

De voeding die bij jouw maatje past

Je hebt een kat en bent op zoek naar (nieuwe) kattenbrokjes. Gewoon, van die krokante, je weet wel. Maar dan eh… blijken er maar liefst achttien verschillende soorten VitalCare te zijn waaruit je kunt kiezen. Lees dan deze handleiding en je weet precies welke brokjes op jouw kat zijn afgestemd. Wat je ook kiest: alle VitalCare kattenvoedingen zijn compleet, 100% natuurlijk en bevatten alle voedingsstoffen die katten nodig hebben. Dat is goed om te (w)eten! Met alleen goede kattenvoeding ben je er nog niet, goed voeren is net zo belangrijk. In dit artikel geven we je voedingstips voor je kat en in dit artikel lees jij hoe je het beste kunt overstappen naar een nieuwe voeding.

Persoonlijke advies & begeleiding

Heb je vragen over de voeding, opvoeding, verzorging of het gedrag van jouw kat? Dan staan de deskundigen van ons CareTeam voor je klaar met een goed, snel en gratis advies op maat.

Ook interessant: