Prins ProCare Lamb & Rice Hypoallergenic is door consumenten uitgeroepen tot ‘Beste Product van het Jaar 2019-2020’ in de categorie diervoeding.

Het is voor Prins Petfoods de vierde overwinning in een van de grootste consumentenverkiezingen van Nederland, waarbij productgebruikers hun mening mogen geven en bepalen wat hun favoriet is.

Gevoelige honden

Prins ProCare Lamb & Rice Hypoallergenic is een op lam en rijst gebaseerde geperste brokvoeding voor volwassen honden met een gevoelige huid, vacht en/of spijsvertering. Het is een volledige maaltijd gemaakt van kwalitatief hoogwaardig lam, die ondersteuning biedt aan honden die gevoelig reageren op andere eiwitbronnen.

Bestseller

De titel ‘Beste Product van het Jaar’ met bijbehorende award laat zien dat lam & rijst nog steeds een succesformule is. Prins ProCare Lamb & Rice Hypoallergenic is een van de bestsellers van Prins. De 100% natuurlijke voeding bevat echt uitsluitend lam en geen andere dierlijke eiwitten. Er is ook een versie met een aangepaste brokvorm voor kleine hondjes.