We weten heel veel over kinderen en ook heel veel over honden. Hoe kan het dan dat er jaarlijks toch 75.000 kinderen door honden worden gebeten? Je hoort vaak dat je kind en hond nooit samen alleen moet laten. Maar wat blijkt? Veruit de meeste bijtincidenten gebeuren terwijl wij er gewoon met onze neus bovenop staan! Blijkbaar weten we niet goed waar we op moeten letten.

Dat kan beter!

Daarom maakte Prins met kinder- en gezinscoach en hondengedragstherapeut Cindy van Dorst van Dierbare Ontmoetingen ‘Vriendjes voor het leven’, een uniek boekje over hoe je problemen voor kunt zijn en het samenleven tussen kind en hond makkelijker, veiliger en leuker kunt maken.

Een boekje vol tips

Het boekje staat vol praktische en waardevolle tips. Niet gericht op wat je allemaal niet moet doen, maar vooral op hoe je het wél kunt aanpakken. Zodat de omgang tussen kind en hond echt verloopt zoals je dat graag zou willen.

Uit de inhoud:

  • Herken en voorkom risicosituaties tussen jouw hond en kinderen
  • Ontdek de stresssignalen van jouw hond en kom op tijd in actie
  • Weet hoe je in allerlei situaties het best kunt reageren
  • Zorg dat je bent voorbereid als er een baby op komst is
  • Versterk de fantastische relatie tussen hond en kind door spel

Wat? Hoe? Waarom?

Weet jij bijvoorbeeld wat je kunt doen als er kinderen op je hond afstormen? Hoe je een hond het beste aan een baby kunt laten ruiken? Waarom je al naar je hond moet luisteren als hij een zacht smakgeluidje maakt? Je leest het allemaal in dit boekje. 

Waar kun je dit boekje kopen?

Dit boekje wordt verkocht in onze webshop voor € 9,95. Dit bedrag is inclusief verzendkosten. Als je voor 11:00 uur bestelt, heb je het boekje de volgende dag al in huis.

Naar de Prins webshop

Maar er is meer!

Rond de lancering van het boekje hebben we nog veel meer leuks voor je in petto! Zo organiseren wij De Nationale Huisdierenquiz voor het hele gezin. In deze interactieve online quiz kunnen kinderen testen hoeveel zij weten over huisdieren. Bovendien maak je kans op een geheel verzorgd weekendje weg naar Vakantiepark Molenwaard voor het hele gezin. 

Meer informatie!

Ook interessant: