Bij Prins luisteren we naar de consumenten. En vooral ook: naar hun dieren. Daarnaast zijn we niet bang voor veranderingen en verbeteringen. Daarom hebben we de Prins NatureCare vleesmaaltijden voor de kat een nieuwe ‘look and feel’ gegeven.

In het kartonnen NatureCare doosje tref je voortaan niet meer vier kuipjes van 85 gram, maar twee blikjes van 200 gram aan. De blikjes zullen niet alleen per twee, maar ook los te koop zijn. Ook nieuw zijn de totaal vier verschillende smaken: ChickenChicken & SalmonChicken & Shrimps en Turkey. Al deze NatureCare vleesmaaltijden zijn 100% natuurlijk en graanvrij. Ze bevatten verder, zoals je van ons gewend bent, geen geur-, kleur- en smaakstoffen en zijn proefdiervrij.

Draadjesvlees

Verder is de structuur van het vlees anders: niet langer een mousse, maar vlees met de structuur van ‘pulled meat’, zeg maar een soort draadjesvlees. We hebben speciaal gekozen voor witvlees oftewel kip en kalkoen, omdat dit vlees zich hier het best voor leent. Katten, die heel veel waarde hechten aan het mondgevoel dat hun voeding ze geeft, accepteren deze structuur veel beter dan mousse.

Verrijkt met extra’s

Alle NatureCare varianten zijn verrijkt met een speciaal ingrediënt dat de voeding een extra ondersteunende werking geeft. Zo is NatureCare Chicken verrijkt met cranberries, die bijdragen aan een gezond milieu in de blaas. NatureCare Chicken & Salmon heeft aloë vera als toevoeging, dat de huid en vacht voedt. NatureCare Chicken & Shrimps bevat zeealg ter ondersteuning van een gezonde en glanzende vacht. De rozemarijn in NatureCare Turkey levert een bijdrage aan het immuunsysteem.

Helemaal compleet

De nieuwe NatureCare maaltijden zijn geschikt voor katten van alle leeftijden, van kitten tot senior, en helemaal compleet. Je zet je kat met de inhoud van een blikje dus een volledig menu voor, waaraan je in principe niets meer hoeft toe te voegen. Een gemiddelde kat met een lichaamsgewicht van 4 kilo heeft één blikje NatureCare per dag nodig. Houd je vlees over? Dan kun je het aangebroken blikje, verpakt in een plastic zakje of afgedekt met folie, twee dagen bewaren in de koelkast. Laat de vleesmaaltijd altijd eerst op kamertemperatuur komen voordat je hem serveert.

Lekker afwisselen

Bij vleesmaaltijden is het belangrijk dat je kat ze snel opeet en dat ze niet te lang blijven staan. Omdat een kat meerdere keren per dag eet, kun je NatureCare afwisselen met een brokvoeding. Brokjes kun je namelijk, in tegenstelling tot vlees, de hele dag laten staan. Wil je vlees en brok afwisselen? Een gemiddelde kat van 4 kilo geef je dan bijvoorbeeld geen heel, maar een half blikje NatureCare per dag, in combinatie met 25 gram Prins VitalCare Adult Fit brokvoeding.

Speciaal advies voor jouw kat!

Wil je weten hoeveel brokjes je jouw kat(ten) moet geven naast een portie NatureCare? Maak dan gebruik van de service van het Prins CareTeam. Onze voedingsdeskundigen berekenen op maat graag en gratis hoeveel jouw dier van beide nodig heeft! Bel 0318-524245 of mail: advies@prinspetfoods.nl