Lifestyle for pets is hét huisdieren kennis- en inspiratieplatform dat bestaat uit een website boordevol informatie over huisdieren, een interactieve tv-zender met inspirerende en informatieve filmpjes en een webshop waarin producten direct te koop zijn. Niet alleen online, maar ook offline komt Lifestyle for pets tot leven, bijvoorbeeld tijdens evenementen én in de dierenspeciaalzaak. 

Kennis delen

Lifestyle for pets is een initiatief van Prins Petfoods. Een van van de belangrijkste kernwaarden van Prins is kennis delen, dat zit in ons DNA en is onze passie. Via Lifestyleforpets.nl willen we alle dierenliefhebbers informeren, inspireren, activeren en stimuleren. Het welzijn van het huisdier staat daarbij altijd voorop. Steeds meer collega's in de huisdierenbranche sluiten zich bij het platform aan.

Een complete beleving

Lifestyle for pets biedt je een complete beleving. Je kunt op het platform terecht voor artikelen, blogs en het laastste dierennieuws, vragen stellen aan onze experts en kijken naar op eigen wijze gemaakte programma's als 'Het Dierencafé'. Zie je een leuk product? Dan kun je dat direct in de shop bestellen. Je kunt je bestelling óf laten thuisbezorgen, óf afhalen bij een dierenspeciaalzaak in de buurt.

Wist je dit?

Je vindt op Lifestyle for pets niet alleen informatie over honden en katten, maar ook over konijnen en knaagdieren, paarden, reptielen, vissen en vogels. Iedere maand komt er een ander lifestyle-thema aan bod. Ontdek, lees, kijk, leer, shop en beleef! Ga naar Lifestyleforpets.nl of like en volg het platform via Facebook.

Onze labels:

EduPet
Lifestyle for pets
EduVet
Martin Gaus Academie