Heb jij de kwaliteit van jouw dienstverlening op nummer één staan? Wil jij dat de diereneigenaar jouw kwaliteit herkent? Wil jij samen met andere dierprofessionals blijven leren en wil jij dat ook jouw medewerkers kunnen blijven leren? Lees dan verder!

Het Martin Gaus Dierenwelzijnskeurmerk

Het Dierenwelzijnskeurmerk wil samen met jou de dierenwelzijn verbeteren binnen een transparante en betrouwbare kwaliteitsomgeving. Met het keurmerk wordt de kwaliteit van jou als dierprofessionals zichtbaar, herkenbaar en vindbaar voor diereigenaren én je collega-professionals.

De voordelen

Keurmerkdragers en al haar medewerkers hebben zonder extra kosten onbeperkt toegang tot:

  • Na- en bijscholing;
  • Inspiratiedagen;
  • Trainingsdagen;
  • Gezamenlijke les- en beeldmaterialen t.b.v. educatie, onder andere in de vorm van e-learnings. (Je mag dit gebruiken, het is niet verplicht).

Keurmerkdragers zijn daarnaast goed online vindbaar voor diereneigenaren op het digitale Martin Gaus Dierenwelzijn Keurmerkplatform.

De kosten

De bijdrage om samen met jouw medewerkers hier gebruik van te kunnen maken is bescheiden. Elke keurmerkdrager betaalt €20,- per maand voor deelname aan het digitale platform, inclusief de ruimte om eigen specifieke kwaliteiten te tonen en de mogelijkheid voor de diereneigenaar om jou als dierprofessional goed te kunnen vinden.

Daarnaast is er een vast bedrag per maand voor alle andere faciliteiten:

  • 1 medewerker: €15,- (in totaal €35,-)
  • 2 t/m 5 medewerkers: €30,- (in totaal €50,-)
  • 5 medewerkers of meer: €45,- (in totaal €65,-)

Regelementen en criteria

Om de kwaliteit te kunnen borgen zijn er regelementen en criteria opgesteld. Voor iedere keurmerkdrager geld een algemeen regelement, per specifieke sector komen daar aanvullende criteria bij.

Aanmeldformulier

Wil jij ook mee in deze professionalisering van de diersector? Vul dan het online aanmeldformulier in!