Nieuw in de Prins FreshCare lijn: Prins FreshCare Horse. Een unieke 100 procent natuurlijke diepvries vers vleesmaaltijd met uitsluitend paard als dierlijke eiwitbron, speciaal voor gevoelige honden. Prins FreshCare Horse is inzetbaar als eliminatiedieet, maar kan ook blijvend als vaste maaltijd worden gegeven. Het is een complete hypoallergene vleesmaaltijd voor honden van alle leeftijden. 

Paard, groenten en fruit

De geselecteerde eiwitbronnen in FreshCare Horse, paard en aardappel, verminderen de kans op een overgevoeligheidsreactie. De maaltijd bevat naast paard ook aardappel, pompoen, courgette, spinazie, erwt en appel als natuurlijke bron voor vitaminen en mineralen.

Deze voeding is geschikt voor honden van alle leeftijden

Ideale eiwitbron

Prins FreshCare Horse bevat rauw vlees en orgaanvlees van Europese paarden uit voornamelijk Frankrijk. Paard wordt in gangbare voedingen niet of nauwelijks als eiwitbron gebruikt en is daarom ideaal om in te zetten als eliminatiedieet.

Makkelijke schijfjes

Prins FreshCare Horse is verkrijgbaar in zakken van 750 gram met daarin 50 grams schijfjes. Dat maakt de maaltijd ook voor kleine hondjes makkelijk te doseren. 

Extra informatie en tips

Kijk hier voor meer informatie en tips over voedselallergie, hypoallergene voedingen en het toepassen van een eliminatiedieet. Heb je vragen? Neem dan contact op met ons CareTeam. Zij helpen je graag met een gratis voedingsadvies voor jouw hond. 

 

Ook interessant: