Wat is er nu mooier dan de innige vriendschap tussen een kind en zijn of haar kat? Misschien heb je al een kat en verwacht je in de toekomst een baby. Of je hebt al een kind en zou graag een kat aanschaffen. Zou het dan niet geweldig zijn als die twee vriendjes voor het leven worden?

Toch gaat het heel vaak fout. Kinderen die bang zijn geworden voor de kat door een bijtincident. Katten die extreem angstig of onzindelijk worden na de komst van de baby. Door goed te kijken naar wat kinderen en katten nodig hebben om zich prettig te voelen, kun je veel van die problemen gelukkig voorkomen en je kind de unieke ervaring van een kat bieden.

Bekijk ons gratis webinar

Wij hebben kattengedragsdeskundige Maggie Ruitenberg gevraagd haar kennis te delen. In een webinar van ongeveer 50 minuten deelt zij alle ins & outs op het gebied van katten en kinderen. Klik op de button hieronder en ontvang dit unieke webinar gratis in je mailbox. Je ontvangt dan ook automatisch onze maandelijkse nieuwsbrief. Je kunt het webinar zo vaak als je wilt terugkijken, op een tijdstip dat handig is voor jou.   

In dit webinar ontdek je:

  • Of een kat in huis goed is voor kinderen
  • Of er zoiets bestaat als een kindvriendelijke kat
  • Wat aandachtspunten zijn tijdens de zwangerschap met een kat in huis
  • Hoe je ziet dat een kat zijn grenzen aangeeft
  • Welke aanpassingen in een huis belangrijk zijn voor je kat als er ook kinderen in huis zijn
  • Wat leuke en veilige spelletjes zijn om een fijne relatie tussen kat en kind op te bouwen

Krijg gratis advies op maat

Heb je nog meer vragen over de omgang tussen kind en kat? Of zou je graag persoonlijk advies willen over jouw situatie? Neem dan contact op met ons CareTeam. Zij helpen je graag verder! Je kunt het Prins CareTeam bereiken via e-mail, telefoon, Facebook chat of WhatsApp.

Ook interessant: