Het welzijn van hond en kat bevorderen en het creëren van een verbinding tussen mens en dier door het maken van hoogwaardige, 100% natuurlijke honden- en kattenvoedingen, begeleiding en advies: dat is waar we bij Prins voor staan. 

In onze kernwaarden vind je terug wat wij als bedrijf het allerbelangrijkst vinden:

Quality first

We zijn open en transparant over wat we doen. Voor ons gaat kwaliteit verder dan een certificering of keurmerk, we werken continu om onszelf hierin te overtreffen. 

Sharing knowledge 

We willen inspireren door kennis te delen, vragen te stellen en de dialoog op te zoeken. De kennis die we opdoen, dient als voedingsbodem voor nieuwe producten en diensten.

Connected

Vanuit een oprechte belangstelling voor het welzijn van het huisdier willen we verbinden, inspireren en informeren en de verwachtingen van onze klanten overtreffen.

Wij willen verwachtingen overtreffen.

Innovative

Eigenzinnigheid zit in onze aard, we zijn niet bang voor vernieuwingen en veranderingen. We groeien mee met de behoefte van de klanten en kijken graag over grenzen heen. 

Environmental respect

We gaan op een respectvolle manier om met onze omgeving. Wij staan voor een verantwoorde en duurzame levenswijze en hebben respect voor anderen.

Dit maakt ons Prins. Meer dan voeding!