Nicolette Kluijver verrichtte donderdag 1 oktober de officiële feestelijke opening van het Prins Bezoekerscentrum in Veenendaal, waar de wereld van honden en katten op een unieke manier te beleven is.

Met de opening komt een droom van het in 100% natuurlijke honden- en kattenvoeding gespecialiseerde familiebedrijf Prins Petfoods uit: een eigen centrum waar iedereen kan zien en beleven wat Prins onder gastvrijheid en passie voor dieren verstaat.

Opening Prins BezoekerscentrumOpening Prins Bezoekerscentrum

In vogelvlucht

Het bezoekerscentrum biedt onderdak aan de Prins Experience, een tour die begint in de jaren zestig woonkamer van Prins-oprichter Dirk Verkade en eindigt in de Prins brandstore. Tijdens de toer komen de bezoekers in diverse ruimtes. Daar kunnen ze onder meer zien hoe Prins voedingen maakt, de wereld door de ogen van een hond en kat bekijken en van alles te weten komen over de zintuigen en organen van deze dieren.

Prins & Puck logo

Interactief

De tour door het bezoekerscentrum is interactief.  Zo vertelt een virtuele kok, de ‘chefbrok’ van Prins, in de speciale keukenruimte van de Experience hoe je kwaliteitsvoedingen voor honden en katten volgens de schijf van vijf opbouwt. Bezoekers kunnen daarbij zelf ontdekken welke ingrediënten Prins allemaal gebruikt, en waarom.

Iedereen is welkom

In het bezoekerscentrum zijn zowel consumenten als zakelijke doelgroepen van harte welkom. Dierenliefhebbers en -professionals kunnen voor verschillende data en tijdvakken tickets boeken. Het centrum, waar ook de foto- en filmstudio en het auditorium van Prins zijn ondergebracht, heeft een oppervlak van bijna 900 vierkante meter en is tweetalig: alles is er zowel in het Nederlands als in het Engels te volgen.

Boeken nog niet mogelijk

Een bezoek aan de Prins Experience is vanwege de coronamaatregelen voorlopig nog niet mogelijk. Heb je al een ticket geboekt? Er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen. We hopen je snel te mogen ontvangen in onze Experience, wij melden het zodra het weer mag. We houden je op de hoogte via onze Facebook, Instagram en de Nieuwsbrief.