Ben jij dol op honden en katten? En vind je het leuk om social media content te maken? Meld je dan aan voor ons toffe petfluencer evenement op zaterdag 18 juni in de Prins Experience in Veenendaal. 

Dit kun je verwachten

Tijdens ons petfluencer evenement word jij helemaal in de watten gelegd. Op deze bijzondere dag bezoek jij de Prins Experience, krijg je een heerlijke high tea, ga je je eigen honden/kattenspeeltjes maken en leer je alle fijne kneepjes over content maken. Natuurlijk ga je niet met lege handen naar huis! Met onze goed gevulde goodiebag bieden we je graag extra inspiratie voor online content. Je mag alleen komen, maar je mag ook gezellig iemand meenemen. Het is helaas niet mogelijk om je hond mee te nemen. 

Programma:
13.00 uur - Inloop
13.30 uur - Experience tour
14:30 uur - Fleece workshop + high tea
15:30 uur - Tips & tricks voor foto's en video's van onze professionals

Dit programma is onder voorbehoud.

Wij zijn op zoek naar:

  • iemand die graag meer te weten wilt komen over hoe honden- en kattenbrokjes worden gemaakt.
  • een social media liefhebber die het leuk vindt om een post te maken over ons bezoekerscentrum en een post over onze voeding in ruil voor een onvergetelijke dag.
  • een petfluencer die een openbaar honden- en/of katten socialmediaprofiel beheert op Instagram of TikTok met minimaal 500 volgers.

De Prins Experience

We heten je graag welkom in het Prins Bezoekerscentrum! In ons bezoekerscentrum beleef je op een unieke en interactieve manier de wereld van honden en katten. Zo is in de Prins Experience onder meer te zien hoe we onze brokjes maken, leer je alles over hoe je je hond of kat gezond houdt en gelukkig maakt en ervaar je hoe het is om een hond of kat te zijn. 

 

Adres en parkeren

De Prins Experience met auditorium en studio’s is gevestigd in het Prins Bezoekerscentrum:
Accustraat 1
3903 LX Veenendaal

Plan je route

Er is voldoende parkeergelegenheid voor en tussen onze panden op Accustraat 1 en 3-5.

Meld je aan

Wegens een afzegging hebben we nog een vrije plek. Meld je via de button hieronder aan, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Ook interessant: