Zoals elk jaar staat 4 oktober in het teken van Dierendag, maar dit jaar staat de kat in het bijzonder centraal. De makers van de succesfilms De Wilde Stad en De Nieuwe Wildernis slaan opnieuw de handen ineen voor een ode aan onze spinnende vrienden. Vanaf 30 september stelen de Nederlandse katten namelijk de show in de bioscoopfilm Poeslief de film. Poeslief de film

Jouw kat in de hoofdrol

Alle kattenbaasjes van Nederland konden afgelopen maanden hun leukste kattenvideo uploaden via depagina  Facebookpagina van POESLIEF. Uit het overweldigende aantal inzendingen heeft een deskundige jury de meest originele, grappige of aandoenlijke filmpjes uitgekozen. Deze zullen te zien zijn in de bioscoopfilm POESLIEF. POESLIEF komt 30 september uit in verschillende bioscopen door het hele land. Én natuurlijk in een echte Prinsheerlijke première op dierendag 4 oktober.

Met de stem van Nicolette Kluijver

Abatutu krijgt ook een stem in de film, niemand minder dan Nicolette Kluijver, groot kattenliefhebber, is te horen in POESLIEF. Nicolette Kluijver over haar rol in POESLIEF: “Ik vind het een hele eer om in de huid te kruipen van de grootste dier-acteur van Nederland. Er gaat een wens in vervulling, ik mag de stem inspreken van mijn held Abatutu.”

Een Prinsheerlijke première

Op dierendag 4 oktober stelt Prins haar theater en bezoekerscentrum beschikbaar voor de grootste kattenfans. Wij organiseren een speciale middag waarbij POESLIEF in ons theater vertoond wordt. Kaarten voor de Prinsheerlijke première zijn binnenkort te winnen via onze Facebook en Instagram, houd onze kanalen in de gaten!