Prins Petfoods maakte samen met kinder- en gezinscoach en hondengedragstherapeut Cindy van Dorst van Dierbare Ontmoetingen een uniek boekje over hoe je het samenleven tussen kind en hond makkelijker, veiliger en leuker kunt maken. Het boekje is onderdeel van een grote kind en dier-campagne die Prins deze maand lanceert. Hier vind je meer informatie over onze campagne. 

We weten heel veel over kinderen en we weten heel veel over honden. Hoe kan het dan dat er in Nederland toch jaarlijks 75.000 kinderen door honden worden gebeten? Je hoort ook vaak dat je problemen kunt voorkomen door hond en kind nooit samen alleen te laten. Maar wat blijkt? Veruit de meeste bijtincidenten gebeuren terwijl mensen er gewoon met hun neus bovenop staan.

Gericht op wat je wél wilt

‘Vriendjes voor het leven – Zo groeien kind en hond samen veilig én gelukkig op’ is een aantrekkelijk vormgegeven en vlot leesbaar boekje vol praktische tips en waardevolle adviezen om problemen tussen kind en hond te voorkomen. Niet gericht op wat je allemaal niet moet doen, maar vooral op hoe je de zaken wél kunt aanpakken. Zodat de omgang tussen kind en hond verloopt zoals je dat graag zou willen.

Uit de inhoud:

  • Herken en voorkom risicosituaties tussen hond en kinderen
  • Ontdek de stresssignalen van de hond en kom op tijd in actie
  • Weet hoe je in allerlei situaties het best kunt reageren
  • Versterk de fantastische relatie tussen hond en kind door spel

Hier scoor je het boekje

Het boekje ‘Vriendjes voor het leven’ ontving je tijdelijk gratis bij aankoop van een Prins hondenvoeding in dierenspeciaalzaken die aan de campagne deelnamen. Deze actie is nu afgelopen. Je kunt het boekje wel kopen in onze webshop voor € 9,95 (inclusief verzendkosten).

Ga naar de Prins webshop

Ook interessant: