Dankzij hun trouwe en tevreden klantenbestand dat zijn stem heeft uitgebracht, is Prins Petfoods dit jaar opnieuw in de prijzen gevallen. Prins VitalCare Kitten heeft de prijs gewonnen voor het Beste Product van het Jaar 2020-2021 in de categorie diervoeding. Dit is de vijfde overwinning van Prins Petfoods binnen deze grote Nederlandse consumentenverkiezing waarbij de consument zijn zelf kan stemmen op zijn favoriete product.

Prins VitalCare Kitten

De Prins VitalCare Kitten is een krokante voeding voor kittens vanaf 4 weken tot circa 10 tot 12 maanden. Het kleine brokje is makkelijk op te nemen voor de kleine kittens en ondersteunt ze in hun opgroeifase. Door de hoge verteerbaarheid en het energiegehalte is het de uitstekende maaltijd voor een makkelijke overstap van moedermelk naar brokvoeding. Het product is verkrijgbaar bij onder meer dierenspeciaalzaken, tuincentra en diverse webwinkels.

Trots van Prins

Als Nederlands familiebedrijf is Prins enorm trots dat het deze prijs heeft gewonnen, zo verklaart Marlou Mulders, directielid van Prins. ‘We zijn blij dat we al ruim vijftig jaar veel kittens met deze voeding een goede start hebben gegeven. We hopen dat we dit kunnen doorzetten en nog veel meer eigenaren en baasjes blij kunnen maken in de toekomst. De titel ‘Beste Product van het Jaar’ met bijbehorende award laat zien dat de VitalCare Kitten nog steeds een succesformule is, en daar zijn we bijzonder trots op!’

Ook interessant: