Prins Petfoods verlengt de samenwerking met Vitesse met een jaar. Het familiebedrijf uit Veenendaal, dat gespecialiseerd is in 100% natuurlijke honden- en kattenvoedingen, blijft daarmee partner en shirtsponsor van de Arnhemse eredivisieclub.

De samenwerking tussen Vitesse en Prins Petfoods is al sinds 2015 zeer succesvol. Prins prijkt sinds 2017 op de rug van het Vitesse-wedstrijdshirt en is naast shirtsponsor ook partner van Vitesse. Uit een krachtige video opgenomen in het GelreDome met Vitessespeler Matúš Bero in de hoofdrol blijkt hoe goed Prins en Vitesse elkaar versterken. 

Trots

‘We zijn enorm trots dat we een grote regionale partij als Prins langer aan Vitesse kunnen verbinden’ aldus Olivier Smit, commercieel directeur van de voetbalclub. ‘Prins is een zeer betrouwbare en fijne partij om mee samen te werken. Het is mooi dat wij in onze eigen werkgebieden dezelfde waarden hanteren als het gaat om samenwerken, regionale betrokkenheid, educatie en gezonde voeding. Met Prins en directeuren Wil en Lies van het bedrijf hebben we enorme ambassadeurs voor onze club.’

Samenwerken

Directeur Wil Mulders van Prins Petfoods is ook heel blij dat de samenwerking tussen Vitesse en zijn bedrijf een vervolg krijgt.

‘Wij zien samenwerken als een belangrijke en zeer efficiënte manier om doelen te bereiken. Als bedrijf zijn we erin geslaagd onze contacten met partners naar een hoger niveau te tillen en waardevoller te maken. In Vitesse hebben we een betrouwbare partner gevonden waarmee we volgend seizoen graag weer samenwerken.’