“Prins vindt – net als ik – dierenwelzijn enorm belangrijk”

Als echte beestengek probeer ik waar dat kan me in te zetten voor een betere leefomgeving en meer dierenwelzijn. Daarom heb ik gekozen voor de 100% natuurlijke voedingen van Prins. De voedingen van dit Nederlandse familiebedrijf zijn dierproefvrij en er wordt zo lokaal en duurzaam mogelijk gewerkt. Dit is zo belangrijk voor mij! Niet alleen ik ben enthousiast over Prins, mijn huisdieren zijn net zo enthousiast!

“Ik haal zoveel geluk uit mijn dieren”

Onze huisdieren zijn echt onderdeel van ons gezinsleven. Een ware beestenboel, ik geniet er zo van! Mijn kinderen zijn net zo dol op dieren als ik. We spelen met z’n allen, maar ik wil mijn kinderen ook bijbrengen hoe je goed voor dieren zorgt. Ik laat mijn kinderen daarom vaak helpen bij de verzorging van onze viervoeters. Zo weeg ik vaak na het avondeten samen met mijn dochter de brokjes af voor onze dieren. Onze kat Cookie krijgt Prins VitalCare Protection Adult Fit, met als lekkere afwisseling Prins NatureCare Chicken & Salmon. Hond Joep houden we in shape met Prins ProCare Dieet Croque Weight Reduction & Diabetic.

“Prins biedt je een luisterend oor”

Laatst had ik een vraag over hoe ik het beste een teek kan verwijderen bij Cookie, dan bel of whatsapp ik met het Prins CareTeam. Zij weten zo’n beetje alles over huisdieren en staan je heel vriendelijk te woord. Ook bij het dieet van Joep hebben ze mij uitstekend geholpen! Ik voel me echt gehoord bij Prins.

Ook interessant: