De zomer van 2021 staat bij Prins in het teken van de puppy's en kittens. Een periode waarin we je aan de hand mee zullen nemen bij het opgroeien van jouw puppy of kitten door de verschillende levensfases heen. Het eerste levensjaar van je kleine vriendje is een jaar om niet te vergeten. Dan wil je je natuurlijk niet druk hoeven te maken over de praktische zaken en hoop je snel alle benodigde kennis voor handen te hebben. Daar komt Prins om de hoek kijken! 

Puppy’s & kittens in je mailbox

Heb of krijg jij een puppy of een kitten? Schrijf je dan in voor onze puppy- of kittenmailing. Tijdens het eerste levensjaar van je nieuwe maatje, ontvang je elke maand handige opvoedtips, leuke spelletjes en grappige weetjes in je mailbox. En natuurlijk zorgen wij dat de inhoud precies afgestemd is op hoe oud jouw kleine vriendje is.

Nieuwe verpakking Prins TotalCare

     

Weet jij alles over kittens en puppy's?

In onze leuke kitten- en puppyquiz hebben we de meest gestelde vragen verwerkt. Weet jij alle antwoorden? Dan maak je kans op onze Prins Opgroeibox, het ideale startpakket voor je kleintje! De Opgroeiboxen bevatten naast gezonde voedingen, handige informatie en tips om je door het eerste levensjaar van je viervoeter te begeleiden. Natuurlijk moeten alle mooie momenten van je kleintje vastgelegd en gedeeld worden. Dit kan met onze leuke momentkaartjes. 

              

Prins staat voor je klaar

We kunnen ons voorstellen dat je het misschien moeilijk vindt om te bepalen welke voeding voor jouw puppy of kitten nu het meest geschikt is, of dat je andere vragen hebt over bijvoorbeeld de aanschaf en opvoeding van een puppy of kitten. Ons CareTeam staat voor je klaar om niet alleen je viervoeter, maar ook jou een goede start te geven! Het Prins CareTeam, bestaande uit dierenartsen, paraveterinairen, voedingsdeskundigen en andere specialisten beantwoordt al 20 jaar de meest veelzijdige vragen. Ze zijn bereikbaar via e-mail, telefoon, chat en WhatsApp.

Ook interessant: