Prins Petfoods heeft het beheer van Lifestyle for pets, hét kennis- en inspiratieplatform voor huisdierenliefhebbers, overgedragen aan het Utrechtse mediaproductiebedrijf Content Junkies. Zo kan het online platform de komende tijd (nog) sneller groeien.

Onder leiding van Content Junkies, dat in samenwerking met specialisten breed inzet op het maken van vernieuwende inhoud voor diverse platforms, is Lifestyle for pets hard op weg één van de populairste online platforms van Nederland te worden.

Flinke stijging

‘Lifestyle for pets bestaat nu zo’n twee jaar en staat inmiddels stevig op de kaart’, zegt managing director en gepassioneerd mediamaker Mark de Vink van Content Junkies. Hij hoopt www.lifestyleforpets.nl een extra boost te kunnen geven. ‘Het aantal unieke bezoekers op de website nam toe met bijna 30 procent, iets waar we nu al trots op zijn!’

Expertise

‘Content Junkies heeft de expertise in huis om Lifestyle for pets naar een hoger plan te tillen’, meent commercial director Wil Mulders van Prins Petfoods, het in 100% natuurlijke honden- en kattenvoeding gespecialiseerde familiebedrijf dat het platform bedacht en lanceerde. ‘Hun professionaliteit op het gebied van marketing en communicatie zorgt ervoor dat je als consument voor alle informatie op huisdierengebied niet meer om Lifestyle for pets heen kunt.’

Podium

Lifestyle for pets biedt experts, fabrikanten en leveranciers in de huisdierenwereld een podium om relevante informatie gratis te delen. Content Junkies kan desgewenst helpen bij het verzorgen van de juiste content, variërend van blogs en vlogs tot webinars en promofilms.