Terug naar de natuur. Dat doen we met onze diepvries vers vleesvoeding TotalCare! Deze voedingen verdienen een nieuw jasje! In dit artikel praten we je uitvoerig bij. Lees je mee?

Prins TotalCare volledige diepvries vers vleesmaaltijden benaderen zo dicht mogelijk een natuurlijke voeding. Het is een verantwoorde verwennerij als afwisseling op de dagelijkse brokvoeding. De meeste honden vinden het vlees heerlijk. De hoge verteerbaarheid zorgt voor minder ontlasting.

Nieuwe verpakking Prins TotalCare

Een flitsende nieuwe verpakking

De 100% natuurlijke vers vleesvoedingen gaan we van een nieuwe, flitsende en duidelijke verpakking voorzien. Even op een rijtje: Welke TotalCare voedingen hebben we voor honden en katten?

Wat blijft er gelijk?

 • Het gewicht van de verpakkingen, met uitzondering van de TotalCare Cat. De rauw vleesvoeding voor katten komt in zakjes van 600 gram, speciaal voor eigenaren die graag diepvries vers vlees met brokvoeding afwisselen.
 • De grootte van de schijfjes, zodat je gemakkelijk kunt doseren en combineren.
 • De vertrouwde kwaliteit van onze ingrediënten en producten. Ze zijn samengesteld uit de beste kwaliteit vers rundvlees, lamsvlees en/of kip. Alle voedingen zijn goed verteerbaar, wat zorgt voor minder ontlasting. Bovendien vinden honden en katten het vlees heerlijk!
 • Complete rauw voeding van 100% natuurlijke ingrediënten. De rauw vleesingrediënten zijn aangevuld met mais of rijst, groenten, oliën en vetten, vitaminen en mineralen. Je hoeft dus niet te wisselen tussen voedingen. 

We geven je graag een overzicht van wat er precies gaat veranderen:

 • De doosjes worden vervangen door plastic hersluitbare verpakkingen. De TotalCare verpakkingen bestonden eerst uit twee delen: plastic en karton. We hebben er bewust voor gekozen om de overstap te maken naar alléén plastic en geen gebruik meer te maken van kartonnen doosjes. Makkelijk om te bewaren in jouw vriezer en door de hersluitbare verpakking blijft het vlees vers. Dit houdt de voeding langer vers en is er minder kans op vriesbrand (uitdroging en ijsvorming).  De verpakking mag worden weggegooid bij het plastic afval.
 • De verpakkingen zijn voorzien van een kijkvenster. Zo kan je ook direct de inhoud zien en krijg je een beter beeld van wat je jouw hond of kat voert.
 • Vernieuwde en frisse verpakking. Met veranderingen zoals:
  • Transparantie van alle ingrediënten. Zo zie je in één oogopslag de dierlijke eiwitbronnen en het percentage, maar ook welke delen er van het dier worden gebruikt.
  • De voedingen zijn geschikt voor alle leeftijden en door een nieuwe, uitgeschreven voedingswijzer op de verpakking krijg je een passend advies dat klopt met de leeftijd en het gewicht van jouw huisdier. Natuurlijk dient deze voedingswijzer als richtlijn en kan dit advies aangepast worden aan de energiebehoefte van de hond of kat. Zo kan de energiebehoefte van honden van een groot ras, inactieve en/of oudere honden tot 20 procent lager liggen dan kleine, actieve of opgroeiende dieren.
  • Bij Prins zeggen we waar het op staat. Zo brengen we bij onze nieuwe TotalCare verpakkingen de eigenschappen van de voeding duidelijk onder de aandacht. Zo weet je het in één oogopslag als de voeding bijvoorbeeld glutenvrij is of welke voeding er juist geschikt is voor dieren met een hogere energiebehoefte. 

 

Waarschijnlijk ben je net zo enthousiast geworden als wij door onze nieuwe TotalCare verpakkingen! Mocht je nog vragen hebben of twijfelen over de juiste voedingskeuze voor jouw hond, neem dan contact op met ons CareTeam! Zij staan voor je klaar met een goed, snel en gratis advies op maat.

Ook interessant: