Fien & Teun, bekend van de populaire kinderserie op tv, zijn binnenkort voor het eerst in de bioscoop te bewonderen. Op 14 juli gaat de eerste bioscoopfilm van Fien & Teun in première in de Kinepolis in Utrecht. En Prins is trotse sponsor!

Fien & Teun

Fien en Teun zijn twee vrolijke boerenkinderen die spelenderwijs het Hollandse landleven ontdekken. Op de boerderij beleven ze de leukste avonturen met hun vriendjes en leren ze van alles over het verzorgen van dieren, de natuur en de herkomst van voedsel. Met Fien en Teun leren kinderen meer over dieren. Dit sluit naadloos aan bij de doelstellingen van Prins op het gebied van educatie.

Sinds 2014 is de tv-serie over het boertje en boerinnetje te zien bij RTL Telekids en in 2018 kregen Fien en Teun met Avonturenboerderij Molenwaard hun eigen themapark, jaarlijks bezocht door ruim 200.000 bezoekers. Eind mei 2021 opende Vakantiepark Molenwaard, waarvan Fien en Teun wederom het boegbeeld zijn.

Het grote dierenfeest!

In hun eerste bioscoopfilm maken Fien & Teun er gelijk een feestje van. Het lijkt een normale dag op de boerderij, maar dat is het niet. Er moet nog een hoop gebeuren, want morgen is het grote dierenfeest. Fien en Teun hangen vlaggetjes op, pakken cadeautjes in voor de dieren en bakken een appeltaart. Maar als Stip de pony op de boerderij komt logeren, gaat er ineens van alles mis! De vaste boerderijdieren Rosa, Sebastiaan, Pim en Mik & Molly vinden dat eerst niet zo leuk, maar Stip bedoelt het echt goed. Als de lievelingsknuffel van Teun, Meneer Beer, ineens nergens meer te vinden is, krijgt Stip de kans om zich te bewijzen. Is alles nu nog wel op tijd klaar voor het grote feest?

Trotse sponsor

Prins is partner van zowel de bioscoopfilm 'Het grote Dierenfeest' als Avonturenboerderij Molenwaard. De komende periode zullen we verschillende (win)acties organiseren om dit te vieren! Wil je kennismaken met Fien & Teun? Houd dan onze Facebookpagina goed in de gaten. Zo geven we vrijkaarten weg voor Avonturenboerderij Molenwaard en maak je kans op een weekendje weg op Vakantiepark Molenwaard.

Ook interessant: