Verpakkingen spelen een belangrijke rol bij het geven van informatie over onze voedingen en het behouden van de kwaliteit. We besteden daarom extra veel aandacht aan het verpakkingsproces.

Consumenten denken graag met ons mee over het uiterlijk en de uitstraling van onze verpakkingen. Op hun verzoek hebben we bijvoorbeeld de vorm en het formaat van onze brokken afgebeeld en eiwit- en vetpercentages duidelijk vermeld. Zo wordt veel belangrijke informatie in één oogopslag duidelijk.

Zuurstofarm

Zuurstof en licht kunnen de houdbaarheid en smakelijkheid van honden- en kattenvoeding sterk beïnvloeden. Om de voedingswaarde te beschermen en de kwaliteit optimaal te houden, worden al onze brokvoedingen verpakt onder gecontroleerde atmosfeer, oftewel in een zuurstofarme omgeving.

Keep cool!

De ingrediënten van onze TotalCare diepvries vers vleesvoedingen voor hond en kat worden tijdens het productieproces gekoeld verwerkt en daarna direct ingevroren en opgeslagen. Tijdens het transport wordt het vlees vervoerd in een speciaal gekoelde vrachtwagen.

Houdbaar

Onze NatureCare vleesvoedingen voor hond (in worstvorm) en kat (blik) worden gesteriliseerd, zodat ze tot gebruik buiten de koeling houdbaar zijn. Alle ingrediënten blijven daarbij van hoge kwaliteit.

Een eigen gezicht!

Op onze verpakkingen staan honden en katten die speciaal voor Prins hebben geposeerd. Geen professionele fotomodellen, maar heel gewone en anderzijds natuurlijk ook heel speciale viervoeters van onze consumenten. Dat geeft onze producten een eigen gezicht.

Smaakgarantie

Hoe goed we ook ons best doen, het kan gebeuren dat je dier onze voeding niet lust of er niet goed op reageert. Dan kun je gebruikmaken van onze smaakgarantie. Lees hier meer over het hoe en wat van deze garantie.