Ben jij een professional binnen de dierenbranche die veel kennis heeft van gezondheid en gedrag van huisdieren? Kun jij daar heel bevlogen over praten en vind je het leuk om mensen te adviseren en te begeleiden? Solliciteer dan op deze afwisselende functie bij Prins Petfoods!

Binnen ons adviesteam (het Prins CareTeam) zijn wij op zoek naar een enthousiaste nieuwe collega. Vanuit ons kantoor in Veenendaal beantwoord je de meest uiteenlopende vragen via telefoon, mail en chat van consumenten en zakelijke doelgroepen zoals dierenspeciaalzaken en fokkers. Bij het adviseren staat het delen van kennis en het welzijn van het dier centraal. Daarnaast kun je in het weekend Prins vertegenwoordigen op evenementen (bijv. Animal Event en Huishoudbeurs) en verzorg je zelfstandig demonstraties bij dierenspeciaalzaken door het hele land. 

Consulent gezelschapsdieren

In deze functie geef je advies over uiteenlopende situaties, aan zowel huisdiereigenaren als professionals. Dat zijn vragen met betrekking tot gezondheid, gedrag en welzijn van huisdieren. Voeding speelt een belangrijke rol; je krijgt dan ook een uitgebreide interne training en leert om te gaan met vragen van consumenten en zakelijke doelgroepen. Je bent in staat om enerzijds empathie te tonen en anderzijds door de juiste vraagstelling een goed beeld te krijgen van de situatie om vervolgens een compleet advies te kunnen verstrekken.

Wie zoeken wij?

  • Je hebt minimaal een relevante diergerichte afgeronde MBO-opleiding (niveau 4)
  • Je hebt ervaring met de dierenbranche
  • Je bent communicatief vaardig, klantgericht, je hebt overtuigingskracht en bent een echte teamplayer
  • Je kunt goed overweg met moderne communicatiemiddelen en social media
  • Je woont in de omgeving Veenendaal
  • Je bent 3 dagen per week beschikbaar waarvan minimaal 1 avond (tot 21.00 uur)

Wie zijn wij?

Prins Petfoods is een Nederlandse producent van hoogwaardige 100% natuurlijke kwaliteitsvoedingen voor honden en katten. Respect voor mens en dier, zowel binnen als buiten de organisatie, is voor Prins vanzelfsprekend. Ons familiebedrijf staat voor kwaliteit, deskundigheid, milieu & duurzaamheid, betrokkenheid en innovatie. De producten van Prins worden in dierenspeciaalzaken en tuincentra verkocht. In Nederland heeft Prins ruim 1200 verkooppunten. Daarnaast werken wij samen met fokkers, hondenscholen, pensions, asielen en trimsalons. Neem een kijkje in onze wereld.

Wat bieden wij?

Je komt te werken in een professioneel en gedreven team bij een oer-Hollands familiebedrijf met een informele en gemoedelijke werksfeer. Onze arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend, waaronder een aantrekkelijk salaris, een goede pensioenregeling en een volledige reiskostenvergoeding o.b.v. € 0,19 per kilometer. Je kunt gebruik maken van een goede kortingsregeling en onze personeelsvereniging organiseert regelmatig gezellige uitjes. Prins is een innovatieve organisatie die je de mogelijkheid biedt jezelf verder te ontwikkelen, onder meer door het volgen van trainingen en opleidingen.

Interesse?

Ben jij die nieuwe, enthousiaste collega die we zoeken? We zien je motivatie en cv graag tegemoet. Je kunt je sollicitatie mailen naar werken@prinspetfoods.nl t.a.v. Mariska Suvé

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs.