Prins Petfoods zoekt…

een Digital Marketeer (fulltime)

Is het maken van mooie en gebruiksvriendelijke websites jouw passie? Denk je graag mee over nieuwe technische ontwikkelingen en toepassingen? Begeef jij je graag op het snijvlak van communicatie en techniek? Dan ben jij de digital marketeer die we zoeken!

In deze functie werk je nauw samen met onze data en communicatiespecialist en online marketeer. Je maakt deel uit van onze afdeling marketing en sales (23 medewerkers), die zich inzet voor de merken Prins, EduPet Education en Lifestyle for pets. Bij Prins doen we graag zo veel mogelijk in eigen huis. Zo hebben we onze eigen vormgevers, marketeers en zelfs een eigen videoteam om van onze marketingconcepten een belevenis te maken. Jouw toekomst? Die geef je zelf vorm, door jezelf te blijven ontwikkelen en door kansen proactief op te pakken, in een werkomgeving met ‘never a dull moment’.

Wat ga je doen?

 • Je ondersteunt collega’s bij hun werk, zowel webeditors die content invoeren als collega’s die verantwoordelijk zijn voor eindredactie en publicatie. Daarbij stel je richtlijnen, procedures en checklists op voor de verschillende beheersystemen (CMS'en) en onderhoudt deze.
 • Je bent medeverantwoordelijk voor het initiëren en coördineren van uiteenlopende webprojecten en beslist mee over zaken als inhoud, structuur, functionaliteit en design. Je signaleert, adviseert en voert (technische) verbeteringen door op het gebied van SEO, SEA, social media, webanalyse en usability.
 • Je spreekt de taal van de ontwikkelaar en bent in staat om bugs te rapporteren, te overleggen en op te lossen met de juiste partij. Ook kun je wensen van onze eigen organisatie vertalen naar de juiste techniek en communicatiemiddelen en daarover heldere uitleg geven aan je collega’s.
 • Je onderzoekt en analyseert samen met onze data en communicatiespecialist de customer journey met conversieoptimalisatie als streven.
 • Je bent mede verantwoordelijk voor het opzetten en onderhouden van ons nieuw consumentenplatform.
 • Je zorgt voor het actief monitoren en rapporteren van de performance van onze websites.
 • Je optimaliseert samen met de marketeers onze e-mailmarketing en onze websites op basis van uitkomsten van testen en rapportages.
 • Je bent verantwoordelijk voor het zoeken en implementeren van geschikte software om onze marketingdoelstellingen te realiseren.

Wie zoeken wij?

 • Je hebt een hbo werk- en denkniveau en bij voorkeur een afgeronde hbo-opleiding richting media/communicatie/informatica aangevuld met minimaal 3 jaar relevante werkervaring.
 • Je hebt ervaring met HTML(5), CSS(3), Javascript en MailChimp.
 • Je bent bekend met CMS-systemen (bij voorkeur Drupal en Magento) en (online) tools als Hotjar, Visual Website Optimizer, Google Data Studio & Google Tagmanager.
 • Je hebt kennis van SEO, SEA, Google Analytics en Google Adwords.
 • Je werkt analytisch, nauwkeurig en gestructureerd.
 • Je hebt kennis van beeldbewerking, oog voor design en usability.
 • Je hebt affiniteit met business software en webtechnologie.

Wie zijn wij?

Prins Petfoods is een Nederlandse producent van hoogwaardige 100% natuurlijke kwaliteitsvoedingen voor honden en katten. Respect voor mens en dier, zowel binnen als buiten de organisatie, is voor Prins vanzelfsprekend. Ons familiebedrijf staat voor kwaliteit, deskundigheid, milieu & duurzaamheid, betrokkenheid en innovatie. Onze producten zijn verkrijgbaar in dierenspeciaalzaken en tuincentra. In Nederland heeft Prins ruim 1.200 verkooppunten. Daarnaast werken wij samen met fokkers, hondenscholen, pensions, asielen en trimsalons. Neem een kijkje in onze wereld.

Wat bieden wij?

Je komt te werken in een professioneel en gedreven team waarin ruimte is voor eigen initiatief. Onze arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend, waaronder een aantrekkelijk salaris, een goede pensioenregeling en een volledige reiskostenvergoeding. Je kunt gebruikmaken van een goede kortingsregeling op onze producten en diensten en wij organiseren regelmatig gezellige uitjes. Prins is een innovatieve organisatie die je de mogelijkheid biedt jezelf verder te ontwikkelen, onder meer door het volgen van trainingen en opleidingen.

Interesse?

Ben jij die nieuwe, enthousiaste collega die we zoeken? We zien je motivatie en cv graag tegemoet. Je kunt je sollicitatie mailen naar werken@prinspetfoods.nl ter attentie van Mariska Suvé.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs.