Prins Petfoods zoekt... 
een Voedingsconsulent (Oproepkracht)

Ben jij een student Dierwetenschappen / Diergeneeskunde (of vergelijkbare studie) die veel kennis heeft van gezondheid en gedrag van huisdieren? Kun jij daar heel bevlogen over praten en vind je het leuk om mensen te adviseren en te begeleiden terwijl jij relevante werkervaring op doet? Solliciteer dan direct op deze afwisselende functie bij Prins Petfoods!

Binnen ons adviesteam (het Prins CareTeam) zijn wij op zoek naar meerdere enthousiaste nieuwe collega’s. Vanuit ons kantoor in Veenendaal beantwoord je de meest uiteenlopende vragen via telefoon, mail en chat van consumenten en zakelijke doelgroepen zoals dierenspeciaalzaken en fokkers. Bij het adviseren staat het delen van kennis en het welzijn van het dier centraal. Daarnaast kun je in het weekend Prins vertegenwoordigen op evenementen, zoals het Animal Event en de Huishoudbeurs. Ook verzorg je zelfstandig demonstraties bij dierenspeciaalzaken door het hele land. 

In deze functie werk en leer je dus tegelijk. Je doet relevante werkervaring op, krijgt een uitgebreide interne training en leert omgaan met vragen van consumenten en zakelijke doelgroepen.

Het CareTeam bestaat uit 9 collega’s, waarvan 4 studenten Dierwetenschappen of Diergeneeskunde. De werkdagen zijn van maandag t/m vrijdag van 17.00 tot 21.00 uur. Tijdens de schoolvakanties bestaat de mogelijkheid extra (overdag) te werken. Daarnaast kun je in de weekenden tijdens evenementen werken op locaties in Nederland. Het rooster wordt circa een maand van te voren samengesteld.

Wie zoeken wij?

  • Je volgt een opleiding Dierwetenschappen, Diergeneeskunde of vergelijkbaar
  • Je bent communicatief vaardig, klantgericht en je hebt overtuigingskracht
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs B en beschikt bij voorkeur over een auto
  • Je woont in de omgeving Veenendaal
  • Je bent flexibel inzetbaar

Wie zijn wij?

Prins Petfoods is een Nederlandse producent van hoogwaardige 100% natuurlijke kwaliteitsvoedingen voor honden en katten. Respect voor mens en dier, zowel binnen als buiten de organisatie, is voor Prins vanzelfsprekend. Ons familiebedrijf staat voor kwaliteit, deskundigheid, milieu & duurzaamheid, betrokkenheid en innovatie. De producten van Prins worden in dierenspeciaalzaken en tuincentra verkocht. In Nederland heeft Prins ruim 1200 verkooppunten. Daarnaast werken wij samen met fokkers, hondenscholen, pensions, asielen en trimsalons. Neem een kijkje in onze wereld.

Wat bieden wij?

Je komt te werken in een professioneel en gedreven team waarin ruimte is voor initiatief. Onze arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend, waaronder een aantrekkelijk salaris, een goede pensioenregeling en een volledige reiskostenvergoeding. Je kunt gebruik maken van een goede kortingsregeling en wij organiseren regelmatig gezellige uitjes. Prins is een innovatieve organisatie die je de mogelijkheid biedt jezelf verder te ontwikkelen, onder meer door het volgen van trainingen en opleidingen.

Interesse?

Ben jij die nieuwe, enthousiaste collega die we zoeken? We zien je motivatie en cv graag tegemoet. Je kunt je sollicitatie mailen naar werken@prinspetfoods.nl t.a.v. Mariska Suvé

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs.