In de bioscoopfilm Poeslief verzamelde Abatutu, de bekendste filmkat van Nederland, de grappigste en liefste kattenvideo’s. Jij kunt die film via Pathé Thuis bekijken én je eigen kat opgeven voor Poeslief, deel 2!

Gratis voucherPoeslief bij Prins: Logo Pathé Thuis

De film Poeslief is te zien via Pathé Thuis. Wil jij graag een voucher om de film te kunnen bekijken? Ga dan snel naar een van de volgende (web)winkels. Bij aankoop van een zak Prins VitalCare kattenbrokjes krijg je daar zolang de voorraad strekt een voucher voor Poeslief cadeau! Je kunt deze voucher tot en met 31 maart 2021 verzilveren.

Deelnemende winkels

Vind hieronder een deelnemende winkel bij jou in de buurt! De actie is ook geldig via de webshop van Brekz en TopDierenShop.

Filmrol voor jouw kat

En goed nieuws voor alle kattenfans: er komt een deel 2 van Poeslief! Daarin kan ook jouw kat schitteren. Kan jouw kat iets heel bijzonders? Heb jij een artiest thuis, of een atleet? Een kunstenmaker of komiek? Of is jouw kat juist heel bijzonder omdat hij zo gewoon is? Maak een actiefilmpje en stuur dat in. Wie weet is jouw video straks te zien in een heuse bioscoopfilm!

Belangrijk

Om de sterallures van je kat professioneel vast te leggen, is het belangrijk dat je een liggend oftewel landscape filmpje maakt. Dat betekent dat je je camera of smartphone tijdens het filmen horizontaal houdt. Vergeet dus niet je mobiel voor je een video gaat maken even een kwartslag te draaien. Dan komt je kat het best in beeld.

En… actie!

Kat(ten) klaar? Filmen maar! Je kunt jouw kattenvideo tot en met 1 juli 2021 insturen via deze website.

Tip!

Plaats je een foto of filmpje van je knappe kat(ten) op je eigen social media, zoals Facebook of Instagram? Doe dat dan met de hashtag #poeslief2 zodat iedereen weet dat jouw kat sterallures heeft!

Ook interessant: